Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

H απόλυτη κόντρα. Όταν η Στικούδη συνάντησε τη Νίτσα τη Φουρεϊρα.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή βάση τους θα πρέπει ν΄ ανατρέξουμε στο παρελθόν...
Τι ήταν η Στικούδη; Η Στικούδη ήταν μια εστεμμένη μοντέλα στο διαγωνισμό που επί χρόνια διοργάνωνε ο Αντ1, μεταπήδησε στον πρωϊνο καφέ ελέω συνεργασίας με το κανάλι και όποτε της δινόταν η ευκαιρία τραγουδούσε στο πλατό. Θυμάμαι μάλιστα εκείνη την εποχή ως αρχισυντάκτης του πρωϊνου που δεν μπορούσα ούτε εγώ αλλά ούτε και ο παραγωγός μας ο Αντωνιάδης να τη σταματήσουμε να χώνεται στα μικρόφωνα των καλεσμένων τραγουδιστών για να τραγουδήσει.

Από μικρή ήθελε να κάνει αυτό. Και το κατάφερε.

Ταμπέλα; Το μοντέλο που δεν έμεινε μοντέλο και έγινε τραγουδίστρια.

Τι ήταν η Φουρεϊρα; Μέλος ενός συγκροτήματος που διαλύθηκε πάνω στην ακμή του με τα λοιπά μέλη να την κράζουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν. Την ανακάλυψε ο Αρσενάκος ο οποίος και την έχτισε ορθώς και έξυπνα καλλιτεχνικά, διαβάζοντας την αγορά και βλέποντας ότι ένα τέτοιο πόπ προϊόν δεν υπήρχε εκείνη την εποχή.

Ταμπέλα; Η ψεύτρα που δεν αποδέχτηκε ποτέ την καταγωγή της και πουλούσε παραμύθι μεξικάνικο

Αυτές οι δυο γυναίκες λοιπόν αν και διαφέρουν πολύ καλλιτεχνικά ανήκουν σε αυτό που λέμε mainstream pop. Η Κατερίνα έχει δεχτεί κατά καιρούς επιθέσεις τόσο από την μεγάλη αδερφή της Φουρεϊρα Μαργαρίτα-αν δεν απατώμαι- αλλά και από την ίδια την Αλβανή αοιδό.

Από την μεριά της η Στικούδη απαντά και της τα χώνει αλλά παρασκηνιακά. Οι συνεργάτες της γνωρίζουν καλά τις αντιδράσεις της. Αντιδράσεις ωστόσο που κρατά για την πάρτη της. «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, αλλά αυτό εμένα δεν με ενοχλεί. Ισα ίσα, επιζητώ τον ανταγωνισμό και τη σύγκριση, γιατί τέτοιου είδους προκλήσεις με εξελίσσουν επαγγελματικά» δήλωσε συμπληρώνοντας ότι δεν έχει κάτι να χωρίσει με τη Φουρέιρα, ούτε όμως θα γίνει ποτέ φίλη της.

Από την μεριά της η Νίτσα φροντίζει κάθε φορά να μιλάει για την Κατερίνα αλλά με έναν τρόπο τόσο παλιακό που θυμίζει εποχές κόντρας της Μενεγάκη με την Κορομηλά. Μάλιστα πρόσφατα είπε:  «Εντάξει, αυτό δεν υπάρχει. Εσύ που το λες το εννοείς; Γιατί να έχω κόντρα με την Κατερίνα ή την οποιαδήποτε Κατερίνα; Πες μου ένα λόγο. Δεν υπάρχει κόντρα, δεν υπάρχει τίποτα. Αν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν μια εκπομπή θέλουν να ανεβάσουν τα νούμερα και μιλούν για μια ανύπαρκτη κόντρα, καλά κάνουν, τι να πω;».

Την οποιαδήποτε Κατερίνα ρε Νίτσα; Και φταίνε αυτοί που θέλουν αν κάνουν νούμερα είπες;

Εδώ κλαίμε όλοι. Μήπως φταίει το γεγονός ότι η νεαρή Κατερίνα σου ρίχνει στ΄αυτια στις πωλήσεις; 

Μήπως φταίει ότι το λάθος σου να πείς ψέματα στον κόσμο είναι μια πληγή που αιμορραγεί;

Σε λίγες μέρες θα σας έχω περισσότερα…

nassosblog

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.