Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

Χρύσπα: Η λαχτάρα της για ένα παιδί

Για τον γάμο της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νικολάου, για το αν έχουν περάσει κρίση, καθώς και αν θέλει να κάνει ένα παιδί μίλησε η Χρύσπα...
«Σίγουρα περνάει από το µυαλό µου, αλλά νοµίζω ότι το παιδί δεν είναι κάτι που προγραµµατίζεις και την άλλη ηµέρα γίνεται. Απλώς µέχρι τώρα δεν έχει τύχει. Πριν από µερικά χρόνια είχα τη δικαιολογία ότι είµαι µικρή ακόµη, είµαι κι εγώ παιδί. Τώρα µεγάλωσα λίγο, οπότε δεν έχω πλέον αυτή τη δικαιολογία και το σκέφτοµαι σοβαρά», δήλωσε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real», αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα αν έχει περάσει κρίση ο γάμος της.

«Οι εντάσεις σε ένα ζευγάρι είναι πάντα εντάσεις, αλλά γνωρίζουµε πολύ καλά µε ποιον έχουµε να κάνουµε. Κρίση δεν έχει περάσει ο γάµος µου. Είναι νωρίς... Στα πέντε χρόνια δεν νοµίζω ότι προλαβαίνεις να περάσεις κρίση. Άλλωστε είµαστε από τα ζευγάρια που παντρευτήκαµε σχεδόν αµέσως. Υπάρχει κόσµος που δεν ξέρει ότι είµαι παντρεµένη γιατί είναι κάτι που δεν προβάλλω. ∆εν µου αρέσει να δηµοσιοποιώ την προσωπική µου ζωή, δεν υπάρχει λόγος. Ψώνιο είµαι µε τη δουλειά µου καθαρά. ∆εν νοµίζω ότι η λέξη ψώνιο στην ουσία της είναι τόσο κακή όσο ακούγεται. Το να έχουµε ψώνιο µε ορισµένα πράγµατα δεν είναι κακό. Κακό είναι όταν αυτό προσπαθούµε να το µεταφέρουµε σε άλλους, όταν επιβαρύνουµε άλλους».

vipnews

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.