Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Κανελόνια με μανιτάρια και μπέικον

Νόστιμη επιλογή για το μεσημεριανό σας γεύμα...
Υλικά για 4-6 άτομα
120 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
120 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι και πιπέρι
20 βρασμένα κανελόνια
200 φρυγανιά τριμμένη
250 ml μαγιονέζα

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνετε τα μανιτάρια και το μπέικον και αλατοπιπερώνετε. Κατόπιν τα ρίχνετε στο τηγάνι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
Έπειτα ρίχνουμε τα σοταρισμένα υλικά μας σε ένα μπολάκι μαζί με τη μαγιονέζα, την παρμεζάνα και τη φρυγανιά.
Τα ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε προσεκτικά τα κανελόνια με ένα κουταλάκι ή κορνέ.
Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας και τα πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.

newsbeast

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.