Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Ράκος η Κατερίνα Καινούργιου: Ο χωρισμός και το βαρύ κλίμα στον AlphaΠολύ βαρύ ήταν το κλίμα...
χθες στο πλατό του «Λόγω TiViS» καθώς όποιος και αν προσπάθησε να μιλήσει έστω και για λίγο με την Κατερίνα Καινούργιου βρήκε απόλυτο «τοίχο».

Ακόμη και οι αυλοκόλακες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να διατηρήσουν την καρέκλα τους στην εκπομπή. Ο χωρισμός λένε πονάει πολύ την παρουσιάστρια καθώς στη συγκεκριμένη σχέση είχε επενδύσει πολλά και για να μην παρεξηγούμαστε ένιωθε πως ο δεσμός της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είχε διαφορετική προοπτική απ” όσους έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας όπως για παράδειγμα με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά.

Η σχέση με τα τωρινά δεδομένα έχει τελειώσει οριστικά και ήταν ο επιχειρηματίας που είπε το «αντίο» μετά τις προσπάθειες των τελευταίων μηνών να ξεπεραστεί η κρίση. Τα προβλήματα όμως ήταν ανυπέρβλητα και αυτό είχε φανεί και από το τέλος του προηγούμενου καλοκαιριού. Άλλωστε πριν λίγους μήνες πρωτοσέλιδο δημοσίευμα έκανε λόγο για χωρισμό του ζευγαριού. Ήταν πράγματι έτσι όμως οι καταστάσεις δεν ήταν οριστικές, τώρα είναι και μάλιστα χθες όταν φιλικό πρόσωπο της Κατερίνας προθυμοποιήθηκε να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας η παρουσιάστρια το αρνήθηκε ευγενικά αλλά ταυτόχρονα και κατηγορηματικά.

Αυτό είναι το ένα μέτωπο που έχει να αντιμετωπίσει η Κατερίνα. Το άλλο είναι τα πολικά νούμερα τηλεθέασης που πλέον είναι σταθερά κοντα στα μονοψήφια. Την πρώτη ημέρα το «This is Spata live» κέρδισε με διαφορά. Μπορεί να ήταν πρεμιέρα όμως η διαφορά των σχεδόν 10 μονάδων γεφυρώνεται άνετα και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Κατερίνα Καινούργιου. Πάντως πρόσωπα από το περιβάλλον της λένε με νόημα πως είναι θέμα χρόνου να ανασυντάξει τις δυνάμεις της, να ασχοληθεί από την εκπομπή και να απομακρύνει από το πλευρό τους τους κόλακες τρίτης υποστάθμης που έφεραν ολέθρια αποτέλεσματα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.

Πηγη: Nassosblog

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.