Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Φέτος βγάλτε την ντίβα από μέσα σας! Επιστροφή στις τάσεις του '60 και του '70! (photos)

Αυτή τη σεζόν μπορείτε να βγάλετε την ντίβα που έχετε μέσα σας, μιας και οι στιλάτες αλλά και εκκεντρικές τάσεις των δεκαετιών του '60 και του '70 είναι πάλι στη μόδα...
Πριν από μερικές εβδομάδες ήμουν καλεσμένη στη παρουσίαση της σεζόν φθινόπωρο – χειμώνα 2015 του River Island και είχα την ευκαιρία να εδώ τα κομμάτια τους από κοντά. Τα κομμάτια συνδυάζουν το περιπετειώδες πνεύμα τις δεκαετίας του ’60 με τα χαλαρά vibes του ’70.Η τάση της σεζόν είναι επηρεασμένη από το γκλάμουρ της δεκαετίας του 70 και το στιλ του θρυλικού Studio 54 και τα βραδινά κομμάτια τις σεζόν με τις γκλίτερ και μεταλλικές πινελιές του θυμίζουν εκείνη την εποχή. Γυαλιστερές φόρμες, καμπάνες και φορέματα σε Α γραμμή αναβιώνουν αυτό το χειμώνα.


Αυτή η σεζόν τα urban cool παλτά σε παστέλ αποχρώσεις των 60 κάνουν την εμφάνισή τους για να μας κρατήσουν και αυτή τη χρονιά ζεστές. Οικολογικές γούνες και γουνάκια, γιλέκα και ζεστά παλτά δεν λείπουν από τη συλλογή.

Το παριζιάνικο στιλ του '60 και το lux του '70 έχουν παντρευτεί υπέροχα σε αυτή τη σεζόν και το River Island καταφέρνει για ακόμα μια φορά να κάνει τη μόδα προσιτή σε όλους μας.

Τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια είναι αυτά τα δύο παλτό και τώρα που κρυώνει ο καιρός νομίζω οτι θα τα χρειαστώ.

 


 govastileto

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.