Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Παγκόσμιο ρίγος: «Εμείς ρίξαμε το αεροσκάφος-224 άνθρωποι είναι νεκροί δόξα το θεό!»

Οργή προκαλούν οι δηλώσεις ανάληψης ευθύνης για το ρωσικό αεροσκάφος στην Αίγυπτο...
Την ώρα που οι αρχές της Αιγύπτου εξετάζουν τα αίτια της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους της Kogalymavia που πραγματοποιούσε την πτήση 7K9268 και μετέφερε 224 επιβάτες, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, το Ισλαμικό Κράτος με μια… εφιαλτική ανακοίνωση που έστειλε στους υποστηρικτές του στο Twitter, ισχυρίζεται ότι κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος, όπως μεταδίδει το Reuters.


Η ανάληψη ευθύνης έγινε επίσης και από την ιστοσελίδα Aamaq, που δρα ως ένα ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων για το ισλαμικό κράτος.


«Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους μπόρεσαν και κατέρριψαν ένα ρωσικό αεροπλάνο πάνω από την χερσόνησο του Σινά που μετέφερε πάνω από 220 Ρώσους σταυροφόρους. Σκοτώθηκαν όλοι, δόξα το θεό», σημειώνουν στην ανακοίνωση.


Αιγύπτιοι αξιωματούχοι: Δεν έριξαν οι Τζιχαντιστές το αεροπλάνο


Πάντως αξιωματούχοι της κυβέρνησης της Αιγύπτου υποστηρίζουν ότι καμία ανάμειξη δεν είχαν ένοπλα τμήματα του Ισλαμικού κράτους για το ρωσικό αεροσκάφος στο Σινά, όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.


Οι Αιγύπτιοι αξιωματούχοι τονίζουν ότι άλλο είναι το αίτιο της τραγωδίας, σημειώνοντας ότι οι τζιχαντιστές δεν έχουν οπλισμό για να καταφέρουν μια τέτοια τραγωδία.


fimes

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.