Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Κατάφερε να νικήσει τη νευρική ανορεξία η ηθοποιός που ζύγιζε 20 κιλά – Συγκλονίζουν οι σημερινές της εικόνες! (photo)

Δίνοντας μεγάλη μάχη με τη ψυχογενή νευρική ανορεξία, κάνοντας ότι...
περισσότερο μπορούσε για να κρατηθεί στη ζωή, η Rachael Farrokh τα κατάφερε. Η 37χρονη ηθοποιός που είχε φτάσει να ζυγίζει περίπου 20 κιλά, είχε συγκλονίσει άπαντες πριν από ένα χρόνο, όταν μέσω ενός σοκαριστικού βίντεο που ανάρτησε στο youtube και έδειχνε την άσχημη αποστεωμένη εικόνα της, έκανε έκκληση να μαζευτούν χρήματα για να καταφέρει να νοσηλευτική σε ειδική κλινική.

Το ποσό των 200.000 δολαρίων που χρειαζόταν η ηθοποιός συγκεντρώθηκε, μπήκε στη κλινική, ολοκλήρωσε τη θεραπεία της και όπως μπορείτε να δείτε στις νέες εικόνες της που δημοσιεύει η Daily Mail, είναι και πάλι μία χαρά έχοντας βάλει κιλά.

Θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και άλλους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εκείνη, πριν από λίγες μέρες έτρεξε μαζί με τον σύζυγό της, σε ένα ειδικό μαραθώνιο που έγινε στην Ουάσιγκτον, με αφορμή την καταπολέμηση των διατροφικών διαταραχών.

«Ο εγκέφαλος δεν ακολουθούσε το σώμα μου. Επιτέλους βρήκα ανθρώπους που με αντιμετώπισαν με σεβασμό, δεν ήξερα ότι τον άξιζα», δήλωσε στους δημοσιογράφους λίγο μετά το τέλος του αγώνα δρόμου. 

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία ζύγιζε μόλις 20 κιλά:
 


youweekly

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.