Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015

Εικόνες που Σοκάρουν! Σκελετωμένη η Αντζελίνα Τζολί! (photos)

Το αποστεωμένο χέρι της Αντζελίνα Τζολί στη σημερινή της εμφάνιση στο Κατσίν, σοκάρει και οδηγεί στην επιβεβαίωση των φημών ότι πάσχει από νευρική ανορεξία.


«Η ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας Αντζελίνα Τζολί -Πιτ, χαιρετάει τους θαυμαστές της, αμέσως μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Myitkyina Myitkyina στην πρωτεύουσα του Κατσίν, Μιανμάρ, στις 30 Ιουλίου του 2015», είναι η λεζάντα με την οποία συνοδεύει τη φωτογραφία της σταρ το διεθνές πρακτορείο Reuters, την οποία ανάρτησε λίγα λεπτά πριν τις 4 το μεσημέρι -ώρα Ελλάδας- Πέμπτη, 30 Ιουλίου.


Η εμφάνιση της Τζολί, με το προτεταμένο αποστεωμένο χέρι της, που ξεχωρίζουν οι φλέβες και το δέρμα φαίνεται να συγκρατεί τα οστά, ενώ χαιρετάει, είναι εξαιρετικά ανησυχητική και αφήνει άφωνο όποιον τη δει.


Τα δημοσιεύματα που μιλάνε για τη νευρική ανορεξία, η οποία έχει χτυπήσει ως ασθένεια την ηθοποιό θα οργιάσουν ξανά και όχι άδικα. Ακόμα κι αν έχει φορέσει φαρδιά ρούχα από ύφασμα που οπτικά προσθέτει όγκο, η σκελετωμένη σιλουέτα της δεν κρύβεται.

Πηγή: thetoc

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.