Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο Μάξιμος είναι ο μεγαλύτερός μου έρωτας» (photo)

«Δεν πίστεψα ποτέ σε έναν τέτοιο κατασκευασμένο κόσμο...
Αλλά ακόμα και η Φοίβη, που έπαιξε ενεργά και συνειδητά το παιχνίδι της δημοσιότητας, κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι έχασε την επαφή με τον εαυτό της με την ψυχή της και ότι είχε κτίσει μια ζωή που δεν την κάλυπτε. Ουσιαστικά έτσι απέφευγε την επαφή με τον εσωτερικό της κόσμο. Είχε ένα πολύ δραματικό παρελθόν το οποίο ήθελε να ξεχάσει... Όμως έπειτα από ένα ισχυρό σοκ συνειδητοποίησης αφήνει πίσω της το lifestyle και αναζητά έναν στόχο με πραγματικές αξίες», είπε στη real η Κατερίνα Παπουτσάκη σχετικά με την ηρωίδα που υποδύεται στην Εθνική Ελλάδος.

Ο τίτλος του sεξ symbol σε χάλασε;

«Οι τίτλοι και οι ταμπέλες γενικά δεν μου αρέσουν!».

Πάμε στα του γάμου σου. Τι σε κέρδισε στον Παναγιώτη ώστε να αποφασίσεις να ντυθείς νύφη στο πλευρό του; Μοιάζει ιδανικός για εσένα.

«Ναι, είναι ένας άνθρωπος που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Ακομπλεξάριστος, υποστηρικτικός, πνευματώδης με πολύ χιούμορ και ευαισθησίες».

Ένας άλλος άντρας σου έκλεψε όμως την καρδιά κι ακούει στο όνομα Μάξιμος. Σου έκανε και... μούτρα όταν έλειπες. Είναι ένας μεγάλος έρωτας;
  Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο Μάξιμος είναι ο μεγαλύτερός μου έρωτας»

«Ο μεγαλύτερος... Πάντα τρελαινόμουν με τα παιδιά, τώρα με τον Μάξιμο έχω τόσο πολύ έντονα συναισθήματα που αδυνατώ να τα περιγράψω. Και φυσικά μου έχει αδυναμία και μου κρατάει μούτρα όταν λείπω! “Είμαι θυμωμένος”, λέει και δεν μου μιλάει στο τηλέφωνο».

 govastileto.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.