Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Συμβουλές διατροφολόγων για να έχετε κορμί μοντέλου!

Όπου και να κοιτάξετε υπάρχουν εικόνες από καλλίγραμμα σώματα και εσείς στη μέση να φωνάζετε από Δευτέρα δίαιτα. Αναρωτιέστε συνεχώς πώς μπορείτε να φτιάξετε και εσείς το σώμα σας χωρίς εξάντληση....
Υπάρχουν λοιπόν, σύμφωνα με ειδικούς κάποια βήματα που αν ακολουθήσετε θα διαπιστώσετε άριστα αποτελέσματα πάνω σας.
Να πίνετε νερό και να ξέρετε κάθε πότε. Για παράδειγμα να μην παραμελείτε να πίνετε νερό το μεσημέρι και μετά να προσπαθείτε να το αναπληρώσετε το βράδυ. Το σώμα αφυδατώνεται και κάνει τις καύσεις του κανονικά. Επίσης το νερό ενυδατώνει το δέρμα σας και είναι όπλο ενάντια στη φθορά του χρόνου και την κυτταρίτιδα.
Να έχετε ορίσει το διατροφολόγιό σας ανάλογα με το μεταβολισμό αας. Να μην παραλείπετε τα γεύματά σας με σνακ ή έτοιμα φαγητά. Παράλληλα είναι ωφέλιμο, πριν το πρωϊνό σας να πίνετε ένα ποτήρι κρύο νερο.
Κόψτε το fast food. Αυτό το λίπος δεν καίγεται εύκολα από τον οργανισμό σας χωρίς καθημερινή γυμναστική. Οι τοξίνες που περιέχει το φαγητό είναι υψηλής περιεκτικότητας σε χημικές ουσίες και είναι υπεύθυνο για προβλήματα υγείας (παχυσαρκία κτλ)
Μην λιμοκτονείτε. Οι αυστηρές δίαιτες δεν ωφελούν γιατί τα κιλά σας επιστρέφουν σε διπλάσιο αριθμό, σε μικρό χρονικό διάστημα και φυσικά είναι επικίνδυνες για την υγεία σας.
Ο καφές και το τσαϊ σας βοηθούν να χάσετε τα κιλά. Αποτοξινώνουν το σώμα σας και καταστρέφουν τα κύτταρα του λίπους σας. Παράλληλα σας κρατάνε σε εγρήγορση και είστε περισσότερο παραγωγικοί.
Η άσκηση είναι απαραίτητη. Βρείτε τι σας ταιριάζει και κάντε ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Δεν έχει σημασία αν είναι ήπιας ή μέγαλης έντασης οι ασκήσεις, το σημαντικό είναι να γυμνάζεστε.
Να έχετε πείσμα και αντοχή για να καταφέρετε το στόχο σας. Ορίστε το πρόγραμμά σας με τις ασκήσεις σας, αλλά και το διατροφολόγιο. Μην τα παρατάτε με το πρώτη δυσκολία, να επιμένετε μέχρι το τέλος.
Καταναλώστε λαχανικά,ψάρια, και οτιδήποτε είναι πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών. Θωρακίστε την άμυνα του οργανισμού σας και συνάμα χτίστε ένα όμορφο σώμα.
Τρώτε τα ώφελιμα λιπαρά που χρειάζεται ο οργανισμός από το κρέας (μοσχάρι, χοιρινό) για να διευκολύνεται και να λειτουργεί σωστά ο μεταβολισμός σας.
Μην καταναλώνετε αναψυκτικά και αλκοόλ γιατί μπλοκάρουν την καύση των θερμίδων.

flowmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.