Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Βόμβα Μεγατόνων - Η Κυβέρνηση κλείνει τη Βουλή - Ραγδαίες Εξελίξεις για τη πορεία της Χώρας! - Η Αιφνιδιαστική κίνηση του Αλέξη Τσίπρα άφησε άναυδο τον Ελληνικό λαό!

Τους πάντες φαίνεται να αιφνιδιάζει με την τελική του απόφαση για κλείσιμο της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας...


Στήνει θερινά τμήματα με «προεδρικούς» βουλευτές


Σύμφωνα με πληροφορίες , ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κλείσει η Βουλή και να αρχίσουν να λειτουργούν τα θερινά τμήματα. Σε αυτά, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να τοποθετήσει τους λεγόμενους “προεδρικούς” βουλευτές έτσι ώστε μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη και αν δεν έχουν έως τότε προκηρυχθεί πρόωρες εκλογές να περάσουν οι εφαρμοστικοί νόμοι.


Με αυτό τον τρόπο δεν θα μπει σε νέες περιπέτειες αφού θα αποκλείσει επι της ουσίας τους βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας αλλά και εκείνους που μπορεί να μην είναι ανοικτά μαζί τους αλλά καταψήφισαν το Μνημόνιο.


Παρόλα αυτά, ο κ. Τσίπρας κινδυνεύει να δει τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας να ανεξαρτητοποιούνται και να σχηματίζουν την δική τους κοινοβουλευτική ομάδα έτσι ώστε και στα θερινά τμήματα να συμμετάσχουν και να προσπαθήσουν να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την ζωή του κ. Τσίπρα.


makeleio

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.