Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια από την Πανσέληνο;

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σας υπενθυμίζει ότι...
το καλοκαίρι είναι στην καλύτερη έκφρασή του και εσείς δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με τις αυξημένες υποχρεώσεις σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στις 31 του μήνα σας αγχώνει και σας προβληματίζει. Το ηχηρό δίλημμα πραγματοποιείται μεταξύ οικογενειακής εστίας και καριέρας, που απαιτεί μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος στις 31 του μήνα μπορεί να δώσει φτερά σ’ ένα μεγαλεπήβολο σχέδιό σας αναφορικά με ένα ταξίδι, μία πνευματική εργασία, σπουδές η με το εμπόριο θέματα της δικαιοδοσίας του 9ου οίκου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό που περισσότερο σας προβληματίζει αυτόν τον καιρό είναι τα οικονομικά σας. Μπορεί να πρόκειται για μια κληρονομιά, δάνειο η μία αγορά που καλά θα κάνετε να την αναβάλλετε έως τις 9 του Σεπτέμβρη.


ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λιονταριού – Υδροχόου ενισχύει την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Γι’ αυτό προγραμματίστε ένα υπέροχο δείπνο με το σύντροφο η με αγαπημένα σας άτομα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο αφήνει περιθώρια για εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Μία σχέση από τα παλιά μπορεί να σας αναστατώσει. Οι προβληματισμοί κορυφώνονται με την Πανσέληνο.


ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λιονταριού δημιουργεί ερωτική ατμόσφαιρα, ξυπνά απρόσμενα συναισθήματα και σας φέρνει κοντά ένα άτομο που ενδέχεται να έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος στις 31 του μήνα αναδύει τους προβληματισμούς σας ανάμεσα στις ανάγκες της οικογενειακής εστίας και τις απαιτήσεις της καριέρας, που τελικά θα έχει τον πρώτο λόγο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένας δυνατός έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σας. Καλό θα ήταν να μην οδηγηθείτε από την παρόρμηση που συνήθως φέρνει το καλοκαίρι και να αναμένετε την 10η Σεπτεμβρίου για να το ξεκινήσετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στην Παρθένο παγώνουν οι προσδοκίες σας. Η Πανσέληνος εφιστά την προσοχή σας στα οικονομικά. Προσοχή στις απρόσμενες δαπάνες. Μία αγορά σας προβληματίζει. Να την αναβάλετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή θα έχουν τον πρώτο λόγο και ό τι αφορά στο σύντροφο ή σε ένα στενό συνεργάτη θα σας απασχολήσει σοβαρά με την επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Υδροχόου - Λιονταριού.


ΙΧΘΥΕΣ
Με την ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, το απέναντι για σας ζώδιο, είναι απαγορευτικό να σκέφτεστε να προγραμματίσετε ένα γάμο, να ξεκινήσετε μία σχέση η μία συνεργασία. Η Πανσέληνος σας μελαγχολεί ενισχύοντας την τάση σας για απομόνωση.


Πηγή: astrologos.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.