Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Θάνος Πετρέλης: Φωτογραφίζεται με τις τις κούκλες κόρες του και την 8 μηνών έγκυο σύζυγό του (photos)

Η οικογενειακή φωτογράφισή τους...
Ο Θάνος Πετρέλης διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του καθώς η σύζυγός του, Σοφία, είναι έγκυος το τρίτο τους παιδί.


Ο τραγουδιστής για τις ανάγκες του περιοδικού Hello, φωτογραφήθηκε μαζί της αλλά και τις δυο πανέμορφες κόρες του, Αγάπη και Σήλια και ο ίδιος εξομολογείται τις ανησυχίες του ως πατέρας.


«Η μοίρα μου είναι να είμαι περιτριγυρισμένος από γυναίκες, οπότε αυτό θα συνεχιστεί! Είμαι ευτυχισμένος, για να πω την αλήθεια. Φίλοι μου έλεγαν να κάνω ένα τρίτο παιδί, για να έρθει και το αγόρι. Επειδή έχω τα δύο κορίτσια, την Αγάπη και τη Σήλια, με τις οποίες είμαι ξετρελαμένος, και δέχομαι πολλά χάδια, δεν είχα κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, ήμουν 50-50. Και νομίζω ότι αρκετοί μπαμπάδες που θα διαβάσουν τη συνέντευξη, θα με καταλάβουν. Όταν έμαθα ότι θα είναι κορίτσι, το επί δύο που είχα σε αγάπη και χάδια, σκέφτηκα ότι θα έρθει επί τρία! Είναι μαγική η σχέση πατέρα και κόρης και το σημαντικό είναι να είναι υγιές το παιδάκι που θα έρθει», περιγράφει ο ίδιος.


petrelis-oikogeneia-sofia-paidia-hello-2


Τι τύπος πατέρα είναι; «Δε μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με έναν συγκεκριμένο επίθετο. Όταν χρειάζεται, είμαι αυστηρός, μερικές φορές μπορεί και περισσότερο από όσο πρέπει. Κάποιες φορές περισσότερο κι από τη Σοφία. Αλλά “σκυλί που γαυγίζει, δε δαγκώνει”. Επομένως, μπορεί να φωνάζω κάποιες στιγμές, για να συμπεριφέρονται όπως πρέπει, αλλά θα ήθελα να μεγαλώνουν μέσα σε κάποιο πλαίσιο. Να ακολουθήσουν μια διαδρομή την οποία θεωρώ σωστή εγώ ως γονιός. Από την άλλη, γιατί εσείς οι γυναίκες έχετε τον τρόπο σας να το διεκδικείτε».
petrelis-oikogeneia-sofia-paidia-hello-5
petrelis-oikogeneia-sofia-paidia-hello-4
faysbook

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.