Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2015

H τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου χαρακτηρίζεται από την Πανσέληνο στις 31 του μήνα στον Υδροχόο που επηρεάζει πρωτίστως τα ζώδια του σταθερού σταυρού...
Υδροχόους, Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς. Αυτή η Πανσέληνος δεν ωθεί σε άμεσες και γρήγορες λύσεις. Δημιουργεί, όμως, τη διάθεση να δοθεί ένα τέλος σε θέματα που έχουν υπερβεί τις αντοχές μας. Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την πορεία της προς την Παρθένο.


ΚΡΙΟΙ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σας υπενθυμίζει ότι το καλοκαίρι είναι στην καλύτερη έκφρασή του και εσείς δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με τις αυξημένες υποχρεώσεις σας.


ΤΑΥΡΟΙ
Η Πανσέληνος στις 31 του μήνα σάς αγχώνει και σάς προβληματίζει. Το ηχηρό δίλημμα πραγματοποιείται μεταξύ οικογενειακής εστίας και καριέρας που απαιτεί μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος στις 31 του μήνα μπορεί να δώσει φτερά σε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιό σας αναφορικά με ένα ταξίδι, μία πνευματική εργασία, σπουδές ή με εμπορικά θέματα της δικαιοδοσίας του 9ου οίκου.


ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Αυτό που περισσότερο σας προβληματίζει αυτόν τον καιρό είναι τα οικονομικά σας. Μπορεί να πρόκειται για μια κληρονομιά, δάνειο ή μία αγορά που καλά θα κάνετε να την αναβάλλετε έως τις 9 του Σεπτέμβρη.


ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λιονταριού–Υδροχόου ενισχύει την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Γι’ αυτό προγραμματίστε ένα υπέροχο δείπνο με τον σύντροφο ή με αγαπημένα σας άτομα.


ΠΑΡΘΕΝΟI
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο αφήνει περιθώρια για εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Μία σχέση από τα παλιά μπορεί να σας αναστατώσει. Οι προβληματισμοί κορυφώνονται με την Πανσέληνο.


ΖΥΓΟΙ
Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου-Λιονταριού δημιουργεί ερωτική ατμόσφαιρα, ξυπνά απρόσμενα συναισθήματα και σας φέρνει κοντά ένα άτομο που ενδέχεται να έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Η Πανσέληνος στις 31 του μήνα αναδύει τους προβληματισμούς σας ανάμεσα στις ανάγκες της οικογενειακής εστίας και τις απαιτήσεις της καριέρας που τελικά θα έχει τον πρώτο λόγο.


ΤΟΞΟΤΕΣ
Ένας δυνατός έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σας. Καλά θα ήταν να μην οδηγηθείτε από την παρόρμηση που το καλοκαίρι συνήθως φέρνει και να αναμένετε έως τις 10 Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσετε τη γνωριμία.


ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στην Παρθένο παγώνουν οι προσδοκίες σας. Η Πανσέληνος εφιστά την προσοχή σας στα οικονομικά. Προσοχή στις απρόσμενες δαπάνες. Μία αγορά σας προβληματίζει. Να την αναβάλετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Τα θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή θα έχουν τον πρώτο λόγο και ό, τι αφορά τον σύντροφο ή ένα στενό συνεργάτη θα σας απασχολήσει σοβαρά με την επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Υδροχόου-Λιονταριού.


ΙΧΘΥΕΣ
Με την ανάδρομη πορεία στην Παρθένο το απέναντι για σας ζώδιο είναι απαγορευτικό να σκέφτεστε να προγραμματίσετε ένα γάμο, να ξεκινήσετε μία σχέση ή μία συνεργασία. Η Πανσέληνος σάς μελαγχολεί ενισχύοντας την τάση σας για απομόνωση.


flowmagazine

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.