Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

«Θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί»! Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι θέλει να γίνει μητέρα; [photo]

Είναι δυναμική, ξέρει τι θέλει από τη ζωή της και δεν έχει κανένα κόμπλεξ να... μιλήσει για όλα τα θέματα που την αφορούν με θάρρος και ειλικρίνεια.

Η Ναταλία Γερμανού μιλώντας στο YOU για τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό λέει πως ήταν «δίκαιος… Δεν ήταν σκληρός, αλλά τρυφερός. Μου χαλούσαν πολλά χατίρια οι γονείς μου και τους είμαι ευγνώμων».

Εσύ το παιδί σου θα το άφηνες στη γιαγιά του;
Η μητέρα μου ήταν 19 ετών όταν με έκανε, πάρα πολύ μικρή, και νομίζω πως ο βασικός λόγος που με έφερε στον κόσμο ήταν ότι ήταν τόσο ερωτευμένη με τον πατέρα μου που δεν ήθελε να του χαλάσει χατίρι. Αν της άφηνε περιθώριο επιλογής θα του έλεγε πως δεν θέλω στα 19 μου να γίνω μάνα.

Θα ήθελες να αποκτήσεις παιδί;
Νομίζω αν ήθελα θα το είχα κάνει. Ερωτεύτηκα πολύ στη ζωή μου, αλλά ουσιαστικές σχέσεις από πραγματικό έpωτα είχα ελάχιστες. Συνειδητά δεν έγινα μάνα. Με τρόμαζε η ευθύνη. Έχω πολλά ελαττώματα αλλά ανεύθυνη δεν υπήρξα ποτέ. Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω στα 23 μου και στα 29 μου και στα 33 μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει και σήμερα ένα παιδί, θα ήταν, όμως, ένα ακόμα παιδί χωρισμένων γονιών.

Θα υιοθετούσες;
Ναι, αμέ. Όταν καταλαγιάσει ο επαγγελματικός κουρνιαχτός. Ό,τι ισχύει για ένα βιολογικό παιδί ισχύει και για ένα υιοθετημένο. Η ευθύνη είναι όμοια.


Πηγή: youweekly.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.