Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Βόμβα! O πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς φτάνει στο τέλος του; [photo]

Αν κάτι «σημάδεψε» τη χρονιά που έφυγε, δεν ήταν οι πολιτικές εξελίξεις, αλλά ένας διάσημος γάμος ο οποίος κατάφερε να... συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη.

Αναφερόμαστε φυσικά στους George Clooney και Amal Alamuddin, για τους οποίους ακούστηκε μία είδηση, την οποία και καλή δε λες. Σύμφωνα λοιπόν με κάποια δημοσιεύματα, το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα-κιόλας-μιας και διαφωνεί στο ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας-η Amal είναι γυναίκα καριέρας δεν έχει χρόνο για πάνες και μπιμπερό-κάτι που φυσικά την αποτρέπει από το να συνοδεύει τον καλό της στις λαμπερές του υποχρεώσεις ως σωστή σύζυγος.


Και πάνω που νομίζαμε ότι η Amal είναι μαχήτρια και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι και το αντικείμενό της άλλωστε, η πρόσφατη εναντίωσή της σε έναν άντρα ονόματι Dogu Perincek, ο οποίος αρνείται τη γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους κατά τη διάρκεια του Ά Παγκοσμίου Πολέμου, και ο οποίος φυσικά δικάστηκε γι” αυτή του τη δήλωση, έχει προβληματίσει.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κρίνουν φασιστική τη συμπεριφορά της κυρίας Clooney, μιας και ο άνθρωπος αυτός δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να εκφράσει μία γνώμη, κάτι που φυσικά επιτρέπεται από την ελευθερία του λόγου. Παρόλα αυτά, η Amal ηγείται της ομάδας κατά του Perincek ζητώντας να καταδικαστεί για το «έγκλημά» του, το οποίο στην προκειμένη είναι ότι είπε απλά αυτό που πιστεύει.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο George δε θα χαρεί καθόλου με το κατόρθωμα αυτό της συζύγου του, μιας και η ιδεολογία του δεν θα του επέτρεπε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο. Λέτε να είναι αυτό το τελειωτικό χτύπημα στο γάμο τους;

Πηγή: queen.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.