Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Το άγριο ξέσπασμα της Τζόυς Ευείδη στο Facebook: "Βαρέθηκα την καφρίλα, την βλαχιά και την γαϊδουριά" [photo]

Η γνωστή ηθοποιός, είναι είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των...
ζώων και πολλές είναι οι φορές που έχει τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο θέμα δημόσια. Χθες όμως , συνέβη κάτι που την εξόργισε και δεν κρατήθηκε.

Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη της “επίσκεψη” στο ταχυδρομείο. Η Τζόυς, είχε μαζί της και την σκυλίτσα της, την Τζίνα , καθώς πολλές είναι οι φορές που κυκλοφορεί παρέα της στις διάφορες δουλειές. Δε μπορούσε όμως να φανταστεί, ότι μπαίνοντας στο ταχυδρομείο θα δεχόταν παρατήρηση από έναν υπάλληλο, που της ζήτησε ούτε λίγο ,ούτε πολύ να βγει έξω με καθόλου ευγενικό τρόπο.

Η ηθοποιός, που φημίζεται για τον “τσαμπουκά” της φυσικά απάντησε καταλλήλως και όπως ήταν φυσικό μοιράστηκε το δυσάρεστο αυτό συμβάν με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δες τι έγραψε:

«Οι συγχωριανοί μου ζωόφιλοι Νεοσμυρνιωτες αν θέλουν διακαώς να ζήσουν μια σκηνή απείρου κάλους δεν έχουν παρά να πάνε με το ανυποψίαστο σκυλάκι τους να παραλάβουν ένα δέμα απ τα ΕΛΤΑ Ομήρου 10-12... Μπήκα μέσα με την Τζίνα δεμένη και το πιο ευγενικό ύφος του κόσμου να ρωτήσω αν μπορώ να την πάρω μαζί μου μέσα ή να την δέσω απ έξω...Μπρος στα έκπληκτα μάτια μου εκτυλίχθηκε το εξής σκηνικό που μόνο με θρίλερ του Καρπεντερ μπορώ να παρομοιασω : Μια υπάλληλος στη θέα του σκυλιού άρχισε να ουρλιάζει υστερικά και να τρέχει να κρυφτεί όπου μπορεί για να γλυτώσει και ένας συνάδελφος της με φωνή λαικατζη που διαλαλεί τα μπανανομηλα του μου λέει Που πας εσύ με το σκυλί ? Συγγνώμη λέω ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να την βάλω μέσα γιατί στην γειτονιά μου που θεωρώ πολιτισμένη τα σκυλιά μπαίνουν και στα φαρμακεία...Που τα χεις δει αυτά μου λέει να μπαίνουν μέσα τα ; ΣΕ όλη την Ευρώπη...απαντάω...Και τι μου λέει ο μ@λακας; Να πας στην Ευρώπη να πάρεις το δέμα σου......περιττό να σας πω ότι η Επιδαυρεια φωνή που τόσα χρόνια κράταγα κρυφή παίζοντας αστικές κωμωδίες ...ξεδιπλώσε όλο της το Εύρος.....ακουστηκα μέχρι ΤΗΝ τελευταία σειρά του άνω διαζωματος ή Παξινού...ΤΙ είπα Δεν έχει σημασία αλλά ένα Έχω να πω βαρέθηκα την καφρίλα τη Βλαχια και τη γαιδουρια...όποιος δεν έχει τρόπους θα του δαγκώνω τον καριτζαφλο....I rest my case»


Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.