Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το μωρό που περιμένει!

Είναι 36 χρόνων και είναι πολύ πιο όμορφη από την εποχή που...
έκανε modeling στη Νέα Υόρκη. Η Βίκυ Καγιά, τo απόλυτο fashion girl, ιδιοκτήτρια της σχολής Fashion Workshop, ζει τον έpωτα με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και περιμένει να κρατήσει αγκαλιά την κόρη της, σε τρεις περίπου μήνες. Αυτή την περίοδο το αγαπημένο της μότο “less is more” δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο μαξιμαλιστικό.

Στις κινήσεις σου, στη διάθεσή σου. Εξακολουθείς να είσαι πολυπράγμων, αλλά σε σύγκριση με άλλες εγκύους, είσαι πολύ χαλαρή!

«Ναι, πραγματικά, με το πέρασμα του χρόνου και τις δυσκολίες που επέρχονται στη ζωή σου, κάπως ηρεμείς και τα φιλοσοφείς τα πράγματα. Είναι πάρα πολλά τα projects που τρέχουν, και προσωπικά και επαγγελματικά. Είμαι σε ένα peak, σε μια πολύ ωραία φάση, δημιουργική, και όσο βλέπω ότι στο Fashion Workshop όλα παίρνουν μια πορεία σταθερή, αυτό με κάνει ακόμα πιο χαλαρή και ήρεμη», δήλκωσε η ίδια στο «miss GLITTER» Μαρτίου.

Περνάς όμως και στα προσωπικά σου μια πολύ όμορφη περίοδο.

Επιτέλους!

Τι σημαντικό περιμένεις μέσα στους επόμενους μήνες του 2015;
Περιμένω να γίνω μητέρα, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να γεννηθεί η μικρή, με το καλό! (σ.σ. Το λέει και φωτίζεται το πρόσωπό της). Μέσα σε αυτό όμως προετοιμάζουμε ήδη τη μεγάλη αποφοίτηση των πρώτων σπουδαστών μας του διετούς προγράμματος Design, Creation & Styling, μια τεράστια επίδειξη, όπου θα παραστούν και οι Γάλλοι και οι Ισπανοί πιστοποιητές μας.

Ένα μωρό, η σχολή, πολλά projects, έχεις σκεφτεί πώς θα τα ισορροπήσεις όλα αυτά;

Όχι! Νομίζω ότι τα πράγματα έρχονται στη ζωή μας σε μια μαγική στιγμή. Αν είχε έρθει το μωρό μερικά χρόνια πριν, δεν ξέρω τι θα γινόταν. Τώρα είναι η σωστή στιγμή!

Πηγή: youweekly.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.