Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Αποκαλύψεις για τη μετακόμιση Τσίπρα – Μπαζιάνα! Όλη η αλήθεια!

Η αλήθεια είναι ότι πολλά λέγονται τον λιτό βίο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του, Περιστέρας Μπαζιάνα και φυσικά και για... την επιλογή της πρωθυπουργικής κατοικίας.

Μένει ο πρωθυπουργός ακόμη στην Κυψέλη ή όχι; Σύμφωνα με τα όσα μπήκε στη διαδικασία να αποκαλύψει το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Πρω1νό», ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένεια του έχουν ήδη μετακομίσει από το διαμέρισμα της Κυψέλης σε άλλη περιοχή.

«Πρόσφατα μετακόμισαν. Έμεναν στην Κυψέλη σε ένα άλλο διαμέρισμα. Τώρα είναι σε ένα διαμέρισμα, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, είναι ένα απλό διαμέρισμα, μπαίνοντας μέσα βλέπεις ένα απλό διαμέρισμα μιας αστικής οικογένειας. Το πολύ ωραίο του διαμερίσματος αυτού, επειδή είναι ρετιρέ, ότι έχει τρομακτική θέα 360 μοιρών, ολόκληρη την Αθήνα και έχει τεράστιες βεράντες», έδωσε το σχετικό ρεπορτάζ ο Λιάγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετακόμιση δεν έγινε για να καλύψει κάποια άλλη ανάγκη του νέου πρωθυπουργού και των μελών της οικογένειας του, αλλά κυρίως για λόγους ασφαλείας.

Πηγή: youweekly.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.