Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Δε γινόταν να μη σχολιάσουμε! Δείτε την πολύ ανανεωμένη εμφάνιση της Ουρανίας Μιχαλολιάκου στην ορκωμοσία της νέας Βουλής!

Ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της έχει κάνει η Ουρανία Μιχαλολιάκου. Η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, η οποία... κάποτε κυκλοφορούσε με αθλητικές φόρμες, γυαλιά μυωπίας και t-shirt, είναι πλέον ένας άλλος άνθρωπος.

Φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη.

Η κόρη του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκου, η οποία εκτελεί χρέη παρουσιάστριας στο διαδικτυακό κανάλι που έχει το ακροδεξιό κόμμα, προωθώντας τις θέσεις του πατέρα της αλλά και των υπόλοιπων συναγωνιστών της, εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή εν όψει της ορκωμοσίας των νέων βουλευτών και δεν πέρασε απαρατήρητη από δημοσιογράφους και φωτογράφους.


Η 26χρονη μοναχοκόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Ελένης Ζαρούλια έχει υιοθετήσει το στυλ της Χολιγουντιανής σταρ Έυα Λονγκόρια στα μαλλιά, έχει λεπτύνει αρκετά τα φρύδια της και όπως φαίνεται πλέον προσέχει περισσότερο την σιλουέτα της.


Φορώντας λευκό σακάκι, μαύρη μπλούζα, μπλε σκούρα κλος φούστα, μαύρα 8ποντα τακούνια, χρυσό ρολόι και ασορτί κολιέ και δαχτυλίδι-φίδι και κρατώντας στα χέρια μια επώνυμη τσάντα που κοστίζει γύρω στα 250 ευρώ, η Ουρανία ήταν μια από τις κυρίες, που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της σημερινής ορκωμοσίας της Βουλής.

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.