Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Αποκάλυψη: Όλη η αλήθεια για την υγεία του Πασχάλη Τερζή!

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τον Πασχάλη Τερζή. Θα ξανασυνεργαστεί μαζί του; Πως είναι στην υγεία του;
Ισχύουν τελικά οι φήμες πως αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που λίγο καιρό πριν διέψευσε η κόρη του, Γιάννα Τερζή; Δείτε όλα όσα δήλωσε.

«Πέρυσι που έκανα στο Μέγαρο Μουσικής δύο συναυλίες ήρθε και τραγούδησε. Ο οποίος είναι γεμάτος υγεία και είναι και αυτός αδελφικός μου φίλος. Ο Πασχάλης είναι καλύτερος από όλους μας, είναι πολύ καλός άνθρωπος με φοβερές αρετές, πολύ χιούμορ με αυτοσαρκασμό και ακόμα σε μια φωνητική κατάσταση άριστη», δήλωσε ο ίδιος.

Και κατόπιν πρόσθεσε στην εκπομπή της Γωγώς και της Μαίρης Αυγερινοπούλου στα Παραπολιτικά: «Και παρόλο που βγάζουν ότι έχει αρρωστήσει, εγώ τον βλέπω πολύ συχνά και το προηγούμενο Σάββατο μαζί ήμασταν. Είναι σε άριστη κατάσταση και η υγεία του και η φωνή του, απλώς έχει διαλέξει έναν τρόπο ζωής, να μην εμφανίζεται, αυτά τα χρόνια τουλάχιστον σε κέντρα διασκέδασης. Μακάρι τα επόμενα χρόνια να τραγουδήσει γιατί μας λείπει».

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.