Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Η απάντηση του Νίκου Οικονομόπουλου μετά το ατύχημα και τα αίματα στο κεφάλι!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, το βράδυ του Σαββάτου και ενώ ήταν... πάνω στη σκηνή, ένας από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, του πέταξε μαζεμένα πανέρια με λουλούδια και ένα γυαλί που είχε μπερδευτεί ανάμεσα στα γαρύφαλλα, τον βρήκε στο κεφάλι και του άνοιξε το μέτωπο.

Τότε, ο τραγουδιστής ζήτησε να χαμηλώσουν λίγο τα φώτα και μετακινήθηκε προς την άκρη της πίστας και απευθυνόμενος προς τους πελάτες του μαγαζιού είπε: «Πάω ένα λεπτό μέσα και επανέρχομαι».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, μετά την έκταση που πήρε το συγκεκριμένο θέμα, δίνει τις δικές του απαντήσεις μ” ένα μήνυμα που δημοσίευσε στη προσωπική του σελίδα στο facebook, καθησυχάζοντας τον κόσμο πως δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό και είναι καλά στην υγεία του.

«Θα ήθελα να σας πω καταρχάς ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον για το ατύχημα που είχα, όμως επειδή είχα πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα και έχουν γραφτεί σε διάφορες σελίδες (με πολύ ενδιαφέρον για τους δημοσιογράφους και τους ευχαριστώ) όμως δεν είναι κάτι σοβαρό. Κάποιος άνθρωπος κατά λάθος μαζί με τα λουλούδια που θα πέταξε προφανώς θα είχε κάποιο γυαλί και έπεσε στο μέτωπό μου. Δεν πήγα σε κάποιο νοσοκομείο και είμαι μια χαρά. Και για να μην νιώθει άσχημα αυτός που έκανε έχω να του πω να μην στενοχωρηθεί. Αυτά συμβαίνουν αρκετές φορές στη δουλειά μας… Καλή εβδομάδα σε όλους σας και να περνάτε καλά!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: youweekly.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.