Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Τα «πυρά» της Αδάμ στον Λιβιεράτο: «Δεν με αφορά καθόλου...» [video]

Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν η Εύη Αδάμ και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για...
τον πρώην σύζυγό της Λάμπη Λιβιεράτο και για ένα status που έγραψε μιας και η εμφάνισή της σχολιάστηκε σε εpωτική έκθεση , που παρευρέθηκε.

«Άλλο χρόνο δίνεις στη σχέση σου όταν είσαι 22 και δεν έχεις παιδιά και άλλο όταν είσαι μετά τα 30 και έχεις οικογένεια. Είναι μαθηματικός τύπος το πόσους συμβιβασμούς θα κάνεις κι αν δεις ότι δεν, είσαι υποχρεωμένος να πας παρακάτω... Αν δεν υπάρχει αγάπη στους γονείς, είναι καλύτερα να χωρίζει ένα ζευγάρι», είπε.

Και το πρώην μοντέλο μίλησε για τα όσα έγραψε ο τραγουδιστής για την εμφάνισή της στην έκθεση «Epotic Art»: «Εγώ δεν έχω δημοσιοποιήσει ποτέ τι λέω με τον Λάμπη. Μόνο αν ερωτηθώ θα απαντήσω, από μόνη μου ποτέ δεν έχω δώσει λαβή... δεν με αφορά καθόλου η άποψή του για τα επαγγελματικά μου. Εγώ την ευχαριστήθηκα πολύ αυτή την παρουσίαση, γέλασα πολύ, ήταν πολύ ωραίο στις σοβαροφανείς εποχές που ζούμε. Όλοι είμαστε πιεσμένοι με όσα συμβαίνουν γύρω μας, δεν μας έχει μείνει μία, λίγη πλάκα δεν κάνει κακό... Το χιούμορ λείπει από αυτή τη χώρα και για μένα το χιούμορ πάει χέρι - χέρι με την ευφυΐα...».
Πηγή: gossip-tv.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.