Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Πάρτε υπογλώσσιο και δείτε πως είναι σήμερα η "Μαριμάρ"! [video]

Η Αριάδνη Ταλία Σόντι Μιράντα (ευρέως γνωστή ως Θαλία) είναι…
Μεξικάνα τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός, συνθέτης, στιχουργός και επιχειρηματίας… Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1971 στην Πόλη του Μεξικού και το όνομα της συνδέεται με δημοφιλείς ...

Οι σειρές αυτές προβλήθηκαν σε πάνω από 180 χώρες στον πλανήτη και μεταφράστηκαν σχεδόν σε όλες τις γλώσσες, ενώ έχουν παρακολουθηθεί πάνω από 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Χάρη της τηλεοπτικής της επιτυχία, κατάφερε να προωθήσει και την μουσική της.

Το πρώτο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε διεθνώς ήταν το En extasis (1995) και το πιο επιτυχημένο εμπορικά είναι το Amor a la mexicana (1997), το οποίο είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα λάτιν άλμπουμ όλων των εποχών.

Έχει στην κατοχή της βραβεία Grammy, Billboard, και Lo Nuestro και έχει ονομαστεί Βασίλισσα της λάτιν ποπ λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έχει συναντήσει σε αυτό το μουσικό είδος τις τελευταίες 2 δεκαετίες. Είναι παντρεμένη με τον δισκογραφικό παραγωγό Τόμμυ Μοττόλα, πρώην σύζυγο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Μαράια Κάρεϊ.

Μαζί απέκτησαν μία κόρη στις 7 Οκτωβρίου 2007, τη Sabrina Sakae, ενώ στις 25 Ιουνίου 2011 απέκτησαν ένα γιο, τον Matthew Alejandro.

Η Θαλία κατέχει το ρεκόρ ως η γυναίκα που έλαβε τα περισσότερα βραβεία και αναγνωρίσεις σε μία μόνο νύχτα, σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες.

Σύμφωνα με την AΜPROFON, θεωρείται η Μεξικάνα τραγουδίστρια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δίσκων όλων των εποχών σε διεθνές επίπεδο.
Πηγή: peiraxtiri.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.