Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Έσκασε τώρα: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο ύστερα από 18 χρόνια γάμου; [photo]

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν το ζεύγος... Γιάννη Βούρου - Λένας Κώνστα, να μην ζει και τις καλύτερες ημέρες της σχέσης του. Μετά από 18 χρόνια ευτυχισμένου γάμου, οι αντοχές κυρίως της Λένας φαίνεται πως εξαντλήθηκαν.

Αιτία, η δικαιολογημένη εν πολλοίς, μόνιμη απουσία του ηθοποιού. Γνωστός για την εργασιομανία του, έχει συνεχή και πολύωρη παρουσία σε παραγωγές θεατρικές, γυρίσματα, περιοδείες, σκηνοθεσίες, τρέχει στις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του, υλοποιεί μεγάλα και απαιτητικά πρότζεκτς και διαχειρίζεται με πάθoς τις κρίσεις του κρατικού οργανισμού που διοικεί.

Αυτή η τελευταία μόνιμη "εργένικη" εγκατάστασή του στη "μάγισσα" Θεσσαλονίκη, ως Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ, έκανε τα όρια της υπομονής της συζύγου του, να εξαντληθούν και το σκοινί να σπάσει.

Να λοιπόν κι ένας χωρισμός ενός -κατά τα άλλα ευτυχισμένου ζευγαριού- που δεν οφείλεται στην ύπαρξη ενός τρίτου μοιραίου προσώπου. Η μάλλον, σ´ αυτήν την περίπτωση, τρίτος υπάρχει. Είναι το ΚΘΒΕ!


Πηγή: athensmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.