Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Συγκλονίζει η περιγραφή γνωστού Έλληνα: «Έκανα διπλή απόπειρα αυτοκτονίας» [photos]

Από τα λαμπερά ντεφιλέ, στις σκοτεινές ατραπούς των ναρκωτικών και από εκεί... στο «κρύο» κελί της φυλακής, στη διπλή απόπειρα αυτοκτονίας και στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού.

Ο 35χρονος πρώην «Mr.International», Σάκης Δαρίβας, μεσουράνησε στις πασαρέλες την προηγούμενη δεκαετία. Σήμερα εκτίει ποινή στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών για απάτη.

Δηλώνει πως έχει στοχοποιηθεί: «Ο διευθυντής στα Διάβατα (σ.σ: εκεί είχε προφυλακιστεί δεν ήταν κοντά στους κρατουμένους) με πρόφαση ότι βρήκαν στην κατοχή μου δύο λιποζάν, με ξύπνησαν ένα πρωί και μου έκαναν πειθαρχική μεταγωγή για τη Νιγρίτα, χωρίς να περάσω από εισαγγελέα, που είναι παράνομο. Πιστεύω ότι ο πραγματικός λόγος που έγινε αυτό ήταν ότι μερικές μέρες πριν, όταν δούλευα στο σούπερ μάρκετ της φυλακής, κατήγγειλα ότι αλλοδαποί «γράφουν» μεροκάματα χωρίς να δουλεύουν, επειδή από πί¬σω υπάρχουν κάποιοι «αρχηγοί» και στη διοίκηση φοβούνται για έκτροπα» λέει ο Σάκης Δαρίβας σε καθημερινή εφημερίδα και προσθέτει: «Στη Νιγρίτα είχα ηρεμήσει, μέχρις ότου ήρθε νέος διευθυντής -εκείνος των Διαβατών- και άρχισαν πάλι τα προβλήματα. Εχω κάνει μια τρισέλιδη αναφορά προς το υπουργείο Δικαιοσύνης. Ηταν να αποφυλακιστώ εδώ και οκτώ μήνες, καθώς συμπλήρωνα τα 2/5 της ποινής μου. Ομως μου στέρησαν την ελευθερία. Εχω άρρωστη μητέρα και μια αδελφή καρκινοπαθή, που με περιμένουν».

«Δεν έκανα τις απόπειρες γιατί μου έκοψαν την άδεια που είχα ζητήσει, όπως ειπώθηκε! Ημουν καταβεβλημένος και βαθιά στενοχωρημένος γιατί μου είχαν φερθεί άσχημα κάποιοι συγκρατούμενοί μου. Στο υπαρχιφυλακείο άκουσα ένα σχόλιο για τον ανδρισμό μου. Και… αυτό ήταν! Τρελάθηκα!» λέει ο Σάκης Δαρίβας.

Και εξηγεί όσα ακολούθησαν: «Κλειδώθηκα στην τουαλέτα και πήρα ένα κουτί με εβδομήντα χάπια για την καρδιά, τα οποία είναι του συγκροτούμενου μου, με αποτέλεσμα να με βρουν αναίσθητο. Στο νοσοκομείο μου έκαναν πλύση στομάχου και όταν συνήλθα, υπέγραψα με δική μου ευθύνη το εξιτήριο και επέστρεψα στη φυλακή. Αυτοί ήθελαν να με κρατήσουν δυο τρεις μέρες, όμως εγώ δεν ήθελα να ζήσω!». Λίγες ώρες αργότερα έκανε και δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας. «Στη φυλακή ένας υπάλληλος άρχισε τις απειλές! «Δεν θα πας στο κελί σου. Έκανες απόπειρα και θα πας στα πειθαρχεία!» μου έλεγε. Δεν άντεξα την πίεση και στρ πειθαρχείο αποπειράθηκα να κρεμαστώ με μια κουβέρτα. Είχαν όμως κάμερες και με το που είδαν τι πήγα να κάνω, ήρθαν και με «μάγκωσαν». Μετά με κλείσανε σε ένα δωμάτιο με ένα στρώμα και σπασμένα παράθυρα και φορούσα μόνο ένα κοντομάνικο μπλουζάκι».Πηγή: youweekly.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.