Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Αποκάλυψη βόμβα από την Αντζελίνα Τζολί: "Με τον Μπραντ είχαμε παντρευτεί πριν τη..."! [photos]

Mια δήλωση-βόμβα έκανε σε συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό «ΙO Donna» η Αντζελίνα Τζολί.

Η 39χρονη χολιγουντιανή σταρ παραδέχθηκε ότι παντρεύτηκε κρυφά με τον Μπραντ Πιτ στην Καλιφόρνια πριν την γαμήλια τελετή τους τον περασμένο Αύγουστο, στο παραμυθένιο «ησυχαστήριο» τους, το Σατό Μιραβάλ, στη Νότια Γαλλία.«Πριν το γάμο μας στη Γαλλία με τα παιδιά, εγώ και ο Μπραντ είχαμε ήδη παντρευτεί στην Καλιφόρνια» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντζελίνα Τζολί εξηγώντας πως «Ως Αμερικανοί, δεν μπορούσαμε να παντρευτούμε νόμιμα στην Γαλλία».

Όπως είναι γνωστό, ο αμερικανικός νόμος δεν επιτρέπει στους πολίτες να παντρευτούν σε άλλη χώρα αν δεν έχουν βγάλει άδεια γάμου στις ΗΠΑ.

«Μια μέρα είπα στον Μπραντ να συναντηθούμε στις 4:30 το απόγευμα. Κάλεσα έναν ειρηνοδίκη και υπογράψαμε τα χαρτιά» ανέφερε η Τζολί.

Μετά από αυτό, οι Μπραντζελίνα είπαν το «I do» στη γαμήλια τελετή που έγινε στη Γαλλία, στην οποία μάλιστα παρευρέθηκε δικαστής από την Καλιφόρνια.Yπενθυμίζεται ότι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκαν στη Νότια Γαλλία σε μια άκρως... οικογενειακή τελετή, με τα έξι τους παιδιά να τους περιβάλλουν.

Το ζευγάρι αν και αρχικά κράτησε το γάμο του ως επτασφράγιστο μυστικό, στη συνέχεια αποφάσισε να μοιραστεί τις φωτογραφίες από την πιο χαρούμενη μέρα της ζωή του, στο περιοδικό «Hello» όπου και τους είδαμε σε πολύ προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές.

star.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.