Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Αγνώριστη! Θυμάστε την "Παολίνα-Πάολα" από τη σαπουνόπερα "Η σφετερίστρια"; Δείτε πώς είναι σήμερα που έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές! [photos]

Τη γνωρίσαμε από τη σαπουνόπερα που έκανε θραύση στην Ελλάδα το 1999 ως... Παουλίνα Μαρτίνες και Πάολα Μπράτσο.

Τότε, στα 25 της χρόνια η Γκαμπριέλα Σπάνικ ήταν το λιγότερο εκθαμβωτική. Ψηλή, με κορμί που πολλές θα ζήλευαν και πολύ όμορφη έκανε το «μπαμ» στην Ελλάδα, όμως σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Λίγα χρόνια μετά τη «Σφετερίστρια» την απολαύσαμε ξανά ως Μαρία Ντελ Σιέλο σε μια ακόμη λατινική σαπουνόπερα, με ξανθιά, μακριά μαλλιά αυτή τη φορά και ομορφότερη από ποτέ. Σε αυτήν την εικόνα είχαμε μείνει γι' αυτό και η σημερινή της παρουσία μας... τρόμαξε. Σήμερα, στα 41 της χρόνια η Γκαμπριέλα Σπάνικ δε θυμίζει σε τίποτα το εντυπωσιακό κορίτσι της δεκαετίας του '90.

Ο πλαστικός χειρουργός έβαλε το... χεράκι του και δυστυχώς για την Σπάνικ το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον τρομακτικό. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της έχουν αλλοιωθεί, τα μπότοξ έχουν σηκώσει σε απίστευτο βαθμό τα φρύδια της ηθοποιού, ενώ η σιλικόνη στα χείλη καταστρέφει την εικόνα της εντελώς.

Εμείς προσωπικά, επιμένουμε στο άκουσμα του ονόματός της να φέρνουμε στο μυαλό μας την εικόνα παλαιότερων ετών, τότε που η Γκαμπριέλα αποτελούσε το απόλυτο θηλυκό, δυστυχώς, στα 41 της θυμίζει γυναίκα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας με εθισμό στο... νυστέρι. Αυτά κάνει η γυναικεία ματαιοδοξία.
Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.