Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε: Τι συμβαίνει με την εμφάνιση της Σάσας Μπάστα; [photo]

Η Σάσα Μπάστα μπορεί να έγινε γνωστή ως κορίτσι του Θέμου, όμως η πραγματική της αγάπη αποδείχθηκε... το τραγούδι. Πλέον, τη βλέπουμε στο πλευρό του Xάρη Κωστόπουλου σε γνωστό Αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο, αφοσιωμένη στη δουλειά και τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της και μουσικό παραγωγό, Valentino.

Η Σάσα ανέκαθεν υπήρξε όμορφη και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Ωστόσο, οι τελευταίες της φωτογραφίες προκαλούν ερωτηματικά. Η τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο εμφανίζεται αρκετά διαφορετική, με τα χαρακτηριστικά της αλλοιωμένα και τα φρύδια της να… έχουν κάνει φτερά.

Η Σάσα Μπάστα ποτέ δεν έκρυψε τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί, μεταξύ των οποίων η ρινοπλαστική και η αυξητική στήθoυς. Και πολύ καλά έκανε φυσικά, καθώς το αποτέλεσμα τη δικαίωνε και με το παραπάνω. Ωστόσο, δεν είχε την ίδια τύχη με το Botox, το οποίο φαίνεται πως ευθύνεται για την αλλαγή στο πρόσωπό της.

Στην αφίσα του νυχτερινού κέντρου μάλιστα, η Σάσα θυμίζει περισσότερο Ζέτα Θεοδωροπούλου παρά… Μπάστα. Ελπίζουμε το κορίτσι αυτό να συνειδητοποιήσει την ομορφιά του και να σταματήσει τις περιττές επεμβάσεις.


Πηγή: koolnews.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.