Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

«Χώρισα και έφυγε ένα βάρος από πάνω μου!» Δεν φαντάζεσαι ποια πασίγνωστη Ελληνίδα το είπε! [photo]

Μόλις πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση ότι η γνωστή τραγουσίστρια χώρισε μετά από... τεσσεράμισι χρόνια σχέσης. Ωστόσο, η ίδια δείχνει πως έχει κλείσει αυτός ο κύκλος στη ζωή της και κοιτάει μόνο μπροστά.

Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου, η οποία μίλησε στο YOU για τον χωρισμό της με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ενώ εξήγησε και τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση.

Με τον Γιώργο Τσούνη γιατί χωρίσατε;
Ένιωσα πως δεν άντεχε το επάγγελμά μου και πως είχε χάσει το χαμόγελό του. Τον ενοχλούσε το ότι ήμουν με ένα κινητό στο χέρι. Από εκεί που είχε τον πρωταρχικό ρόλο πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Ήταν δική σου απόφαση ο χωρισμός;
Ναι. Τον έβλεπα ότι δεν μπορούσε άλλο και με έπνιγε κι εμένα αυτό. Δεν υπήρχε ευτυχία, είχε χαθεί η σπίθα.

Υπήρξαν στιγμές που μετάνιωσες γι” αυτή σου την απόφαση;
Ναι, το σκέφτηκα αυτό. Δεν είμαι 20 ετών και ήμασταν μαζί τεσσεράμισι χρόνια, θα μπορούσαμε να είχαμε ένα παιδί. Ήταν ένας άνθρωπος που θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς και σκεφτόμουν πως έξω υπάρχουν πολλοί βλάκες. Όμως επέλεξα να μη συμβιβαστώ. Δεν θα μείνω με κάποιον απλά για να κάνω οικογένεια.

Έκλαψες γι” αυτόν το χωρισμό;
Όχι, ίσα-ίσα μου έφυγε ένα βάρος και η πίεση που ένιωθα.

Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης;
Όχι. Το γεγονός ότι μπορώ να τον σκέφτομαι με άλλη και να μη με νοιάζει σημαίνει πως δεν υπάρχει έpωτας πια. Δεν μου έχει λείψει. Δεν έχω την ανάγκη να τον πάρω τηλέφωνο και να τον δω. Τον αγαπώ σαν άνθρωπο, είναι κομμάτι της ζωής μου. Στενοχωριέμαι, όμως, γιατί δεν νομίζω ότι του έχει περάσει, έχει κάνει προσπάθειες… Προσωπικά θα μπορούσα να είμαι φίλη με πρώην μου, πάντως.Πηγή: youweekly.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.