Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Δεν άντεξαν χώρια! Ποιοι τα ξαναβρήκαν μετά από ένα χρόνο χωρισμού;

Και πάλι μαζί φαίνεται πως είναι το ζευγάρι έπειτα από... μία μεγάλη κρίση στη σχέση τους που τους οδγήγησε στον χωρισμό.

Η Κέιτι Πέρι και ο Τζον Μάγιερ πριν έναν χρόνο είχαν ζήσει ένα παθιασμένo ειδύλλιο, με την ποπ σταρ να διαλαλεί παντού τον έpωτά της για εκείνον. Ο Μάγιερ από την άλλη, είχε γράψει τραγούδι για εκείνη, και της το είχε αφιερώσει live.

Έτσι όταν έγινε γνωστό πως χωρίζουν, πολλοί απόρησαν, μιας και οι δυο τους ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

Ένα χρόνο μετά, φαίνεται πως δεν άντεξαν μακριά ο ένας από τον άλλον, και αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

Σύμφωνα με την Page Six της New York Post, η Κέιτι Πέρι εθεάθη κατά την διάρκεια ρομαντικού δείπνου στο Sunset Tower Hotel του Los Angeles, με συνοδό τον Τζον Μάγιερ.

«Οι δυο τους έφτασαν χεράκι χεράκι και μπήκαν στο εστιατόριο χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα, σαν να ήθελαν να μάθουν όλοι πως είναι και πάλι ζευγάρι. Πέρασαν τη νύχτα στο σπίτι της Κέιτι Πέρι» αναφέρει άτομο από το στενό τους περιβάλλον.


Πηγή: youweekly.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.