Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Δύσκολες ώρες για τη Νανά Καραγιάννη!

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω ο Δημήτρης Παπανώτας θυμάται την εκπομπή που... έκανε με την Νανά Καραγιάννη και η κουβέντα έρχεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η πρώην παρουσιάστρια.

Ο παρουσιαστής μιλώντας σε γνωστό περιοδικό μιλά με τρυφερά λόγια για τη σχέση τους αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ύστερα από δύο περίπου χρόνια απουσίας σας από την τηλεόραση, φοβηθήκατε λίγο τη μέρα που θα επιστρέφατε;

«Εδώ δεν φοβήθηκα την πρώτη μέρα που με έβαλαν σε ένα στούντιο με μία κάμερα, για να παρουσιάσω δελτίο ειδήσεων στο New Channel. Ξεκίνησα από τον ΑΝΤ1 στο ραδιόφωνο και, όταν έγινε η ιδιωτική τηλεόραση, πήγα στο Νεν, όπου και έμεινα δέκα χρόνια περίπου»

Εκεί κάνατε και την εκπομπή μαζί με τη Νανά Καραγιάννη... «Την εκπομπή την ξεκίνησα με τη Γιώτα Παππά, στη συνέχεια ήρθε η Νανά, η Ζέτα Λογοθέτη, η Ιβέτ και πολλές άλλες»
Με τη Νανά Καραγιάννη μιλάτε σήμερα; «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αραιώσει τις επαφές μας. Κάναμε μια προσπάθεια πέρσι να ξανασυνεργαστουμε στο ραδιόφωνο, δεν κράτησε όμως παρά μόνο 20 μέρες. Είμαστε κουμπάροι, την πάντρεψα στον πρώτο της γάμο. Περνάει δύσκολα η Νανά κι αυτό επηρεάζει όλη της τη συμπεριφορά. Αντιμετωπίζει θέμα και δεν ξέρω κατά πόσο το βλέπει»

Έχετε προσπαθήσει να την προστατέψετε;
«Εγώ πάντα λέω στους άλλους αυτό που σκέφτομαι, αλλά ένα σύμπτωμα της ασθένειας της είναι ότι αρνείται να ακούσει τους ανθρώπους που της λένε ότι υπάρχει θέμα και πρόβλημα. Είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό και εύχομαι να τα καταφέρει»

Αν τη βλέπατε τώρα, έπειτα από τόσο καιρό, τι θα της λέγατε;
«Θέλω να προσέχει τον εαυτό της»

Ήσασταν δεμένοι συναισθηματικά;
«Πολύ! Δεν είναι σωστό όμως να μιλάει ο άντρας για μια γυναίκα που είχε σχέση. Δεν είναι ωραίο να μιλάς για το παρελθόν...»

Πηγή: newsbomb.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.