Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη! Τα έχωσε σε όσους ασχολούνται με την…!

Με αρκετά αιχμηρό τρόπο για τα σχόλια που δέχονται τα πρόσωπα της showbiz από μία μερίδα... τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Συζητώντας με τον καλεσμένο της ημέρας, Φώτη Σεργουλόπουλο, αναφέρθηκε σε εκείνη τη μερίδα των δημοσιογράφων που κριτικάρουν κάποια πρόσωπα για την προσωπική τους ζωή και τον τρόπο που έχουν επιλέξει να πορεύονται πέρα από τον επαγγελματικό τους χώρο: «Αισθητικά ακόμα με ενοχλεί. Δεν με ενοχλεί μόνο για μένα. Με ενοχλεί όταν συμβαίνει και σε άλλους. Δεν έχει σημασία αν ειπωθεί μόνο για μένα» σχολίασε η 45χρονη παρουσιάστρια με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να συμπληρώνει: «Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι βγαίνουν και λένε την άποψή τους, χωρίς να αισθάνονται ότι αυτό το πράγμα δεν λέγεται. Δηλαδή η κριτική της ζωής του άλλου. Μπορείς να έχεις την άποψή σου στην παρέα σου, στο σπίτι σου μέσα, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να έχεις διαφορετική άποψη από τη δική μου».

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Άκουσέ με, όμως. Κι εσύ έγινες στόχος… Όπως σου έλεγα πριν, εμένα μπορεί να με ενοχλήσει κάτι που μπορεί να ακούσω και να μην με αφορά. Μπορεί να ακούσω κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να ειπωθεί. Μπορεί να ακούσω κάτι για το πιο άσχετο πρόσωπο – ποιον να σκεφτώ τώρα; για τον Γκουντάρα ας πούμε – και να πω “τώρα αυτό γιατί το κάνουν;”. Για κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχει και ένα όριο μέχρι πού μπορεί να εισχωρήσεις και να κριτικάρεις τη ζωή των άλλων, την προσωπική», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το αν ο στόχος είναι άντρας ή γυναίκα. Πιστεύω ότι αυτός που είναι μαθημένος να το κάνει αυτό, δηλαδή να μπαίνει δημόσια σε θέματα που δεν τον αφορούν, όπως η προσωπική ζωή των άλλων, το κάνει γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Με ενοχλεί. Ψιλοανακατεύομαι εκείνη την ώρα. Λέω “Θεέ μου!”».

Μάλιστα, όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος προσπάθησε να εξηγήσει στην Ελένη Μενεγάκη πως αυτό είναι τηλεοπτικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, εκείνη τον διόρθωσε λέγοντας: «Για να θυμηθώ, επειδή είμαι και παλιά στην τηλεόραση. Τι λες τώρα; Πριν πόσα χρόνια ήταν; Θες να σου θυμίσω το ALTER, ας πούμε; Θυμάσαι το μεσημέρι τι θα μπορούσες να ακούσεις σε κριτική επάνω; Υπάρχουν, κατά περιόδους. Δεν ξέρω αν είναι θέμα εκπομπών ή ανθρώπων, αλλά και οι άνθρωποι βάζουν τον λόγο τους πάντα. Το πρωτοσέλιδο είναι ένας τίτλος. Αλλά είναι άλλο πράγμα να μπούμε στην ανάλυση και να κάνουμε και τον εκνευρισμένο και να χτυπάμε και το χέρι στο τραπέζι. Πάει αλλού το πράγμα, Φώτη μου!».

Κλείνοντας, ο γνωστός παρουσιαστής τη ρώτησε: «Δηλαδή τι θέλεις να κάνεις;» με την ίδια να σχολιάζει: «Εγώ, βλέπεις τι κάνω. Μένω απαθής. Γιατί ο καθένας κάνει τις επιλογές του για τον εαυτό του και όχι μόνο. Κι αυτός που το κάνει, αυτό που κάνει, είναι επιλογή του και από εκεί πέρα ο άλλος που τον βλέπει κρίνει. Έτσι και ο καθένας μας γράφει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση ή οπουδήποτε».

freegossip.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.