Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Ποιος γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζεται να παντρευτεί τον κατά 30 χρόνια νεότερο σύντροφό του; [photos]

Το ζευγάρι, που φαίνεται ότι είναι μαζί για περίπου έναν χρόνο, ετοιμάζεται να... δώσει έναν πιο επίσημο χαρακτήρα στη σχέση τους πραγματοποιώντας έναν γάμο. Ο 57χρονος Fry έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η σχέση του με τον 27χρονο σύντροφό του είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή του, μάλιστα κοινός τους φίλος δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης: "Από τότε που ο Στίβεν γνώρισε τον Έλιοτ, ήταν σαν να απέκτησε περισσότερη διάθεση για ζωή".

Πάντως σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο Fry είχε βυθιστεί στο παρελθόν σε κατάθλιψη, αφού ήταν ένας πολύ μοναχικός άνθρωπος, παρά το λαμπερό του προφίλ στα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι που φαίνεται ότι γνωρίζονται για πολύ καιρό έχουν εντοπιστεί κατά καιρούς να κυκλοφορούν μαζί δείχνοντας τον έρωτά τους, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυο τους επιθυμούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.Μετά το άκουσμα της είδησης για τον επικείμενο γάμο πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι, με τον Fry να ευχαριστεί τους θαυμαστές τους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

news247.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.