Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Δεν ακούει κανέναν η Ελένη Φουρέιρα! Έτσι αντιδρά η τραγουδίστρια στις φήμες για χωρισμό από τον Σαμαρά και τη σχέση με τον εφοπλιστή! [photo]

Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Φουρέιρα...
μετά την αποκαλυπτική της συνέντευξη για την καταγωγή της, το χωρισμό της με το Γιώργο Σαμαρά αλλά και τη φημολογούμενη σχέση της με τον νεαρό εφοπλιστή, Σπυράγγελο Λυκούδη.

Και ενώ οι φήμες oργιάζουν, κυρίως για τους λόγους που η σχέση της τραγουδίστριας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή τελείωσε την ώρα που πολλοί πίστευαν πως οι δυο τους θα ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας, η Ελένη Φουρέιρα προχωράει μπροστά δείχνοντας πως κλείνει τα αυτιά της σε αυτά που ακούγονται για εκείνη.

Τουλάχιστον αυτό δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής, η Ελένη Φουρέιρα φωτογράφισε δύο στενούς συνεργάτες της, στο καμαρίνι της στο «Κέντρο Αθηνών», όπου εμφανίζεται μαζί με τον Νίκο Βέρτη, γράφοντας στη λεζάντα απευθυνόμενη βέβαια σε αυτούς: «Ότι τι;»
Τώρα ποιος ξέρει τι ήθελε να πει με αυτό η τραγουδίστρια...star.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.