Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

"Με απάτησε αλλά..." - Ποια γνωστή Ελληνίδα έκανε αποκαλύψεις; [photo]

Τη στιγμή που πλήθος δημοσιευμάτων αναφέρουν πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου και... ο σύντροφός Αντίνοος Αλμπάνης έχουν χωρίσει, η ηθοποιός - παρουσιάστρια δίνει την απάντησή της!

«Ακούγονται διάφορα. Δε θα σχολιάσω ποτέ τα όσα ακούγονται σ' αυτό το κομμάτι. Δε μ' ενδιαφέρει να το επικοινωνήσω» τονίζει η ηθοποιός, ενώ δεν κρύβει την επιθυμία της να κάνει τρίτο παιδί: «αν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και οι συνθήκες και ερχόταν ένας άνθρωπος στη ζωή μου με τον οποίο θα μπορούσα να κάνω παιδί, θα το τολμούσα», αναφέρει σε συνέντευξή της.


Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, η Ντορέττα παραδέχεται πως είχε απατηθεί σε μία πολύ τρυφερή ηλικία: «ήταν το πρώτο μου αγόρι. Ήμουν δεκαοχτώ χρόνων, το έμαθα αμέσως. Δεν είχα την ωριμότητα να επεξεργαστώ τέτοιου είδους πληροφορίες. Θύμωσα πολύ. Δεν του το είπα κατά τη διάρκεια της σχέσης, γιατί τότε θα έπρεπε να φύγω. Δεν γίνεται να ξέρεις κάτι τέτοιο και να παραμένεις στη σχέση».

Παράλληλα, η οικοδέσποινα του «Μusic School» αποκαλύπτει πως, όταν χώρισε από τον σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη, χτύπησε την πόρτα ψυχοθεραπευτή! «Έκανα ένα χρόνο ψυχοθεραπεία. Ήταν μία πολύ δύσκολη προσωπική περίοδος και με βοήθησε να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους. Είχα μεγαλοποιήσει τα πάντα και είχα αγχωθεί. Τα έβαλα τελικά στις σωστές διαστάσει. Αλίμονο αν κάθε φορά προσαρμόζουμε τη συμπεριφορά μας στον τρόπο που λειτουργούν οι υπόλοιποι», λέει χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως εκείνη την περίοδο επισκέφθηκε ακόμα και παιδοψυχολόγο.

star.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.