Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Συγκλονιστικό: Η μεγάλη μάχη της Τάμτα με τον καρκίνο - Το άγνωστο δράμα της τραγουδίστριας

Της Εύας Νικολάου

Η Τάμτα πολεμάει τον καρκίνο του μαστού.
Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πρώτη φορά τους λόγους που δίνει μεγάλη μάχη για την πρόληψη της ασθένειας που μαστίζει τις γυναίκες, αλλά και το άγνωστο δράμα της εξαιτίας της εν λόγω αρρώστιας. Η Τάμτα μίλησε στο περιοδικό miss GLITTER και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους συνεργάζεται γι' αυτό το θέμα με γνωστή εταιρεία καλλυντικών ενώ εξομολογήθηκε και τη δική της εμπειρία που την έχει σημαδέψει.

Η συνεργασία ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια. "Κάναμε ένα ημερολόγιο για το σκοπό αυτό", λέει η τραγουδίστρια "και με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν πήραν κινητό μαστογράφο που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε γυναίκες που δεν έχουν τη δυνατότητα, να κάνουν δωρεάν μαστογραφίες".

Το συγκεκριμένο θέμα έχει αγγίξει πολύ την Τάμτα αφού αποκάλυψε ότι η κολλητή της φίλη στη Γεωργία δίνει μάχη με τον καρκίνο και η περιπέτειά της την έχει συγκλονίσει. "Είχε συμβεί και με άλλες δύο φίλες μου στο παρελθόν, ενώ και η μαμά μου έχει χάσει φίλες της από αυτό", ανέφερε χαρακτηριστικά, δείχνοντας αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα της. "Το μήνυμα που θέλω να περνάω στις γυναίκες είναι ότι ναι, όλες φοβόμαστε όταν πρέπει να πάμε στο γυναικολόγο, όμως η πρόληψη παίζει τόσο μεγάλο ρόλο και είναι η καλύτερη θεραπεία! Δεν πρέπει να φοβόμαστε", επισημαίνει.

Πηγή: athensmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.