Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό: Ο γιατρός του ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναπερπατήσει ποτέ... [photo]

Tο πιο τρομακτικό πράγμα άκουγε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός από τα χείλη του γιατρού του, κάτι που απευχόταν εδώ και καιρό...
Συγκεκριμένα από τότε που μπήκε σε κέντρο αποκατάστασης ώστε να ξεπεράσει τα κινητικά προβλήματα που τον είχαν καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Μπάρκουλη ο οποίος με θλίψη άκουγε από τον γιατρό του Γιώργο Ναούμ πως δεν θα καταφέρει να ξαναπερπατήσει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε κέντρο αποκατάστασης με την ελπίδα ότι θα κατάφερνε να ξαναπερπατήσει, όμως μία σημαντική εξέταση που περίμενε, απεφάνθη ότι δεν θα κάνει τελικά το όνειρό του πραγματικότητα. Σύμφωνα με τη διάγνωση του θεράποντα ιατρού του, ο μυελός των οστών δεν παράγει ερυθρά, γεγονός που καθιστά αδύνατο να ξεπεραστούν τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στα πόδια, σύμφωνα με το bizznews.

Κάθε ελπίδα του αγαπημένου Ανδρέα Μπάρκουλη, γκρεμίστηκε, όμως δεν χάνει το κουράγιο και την αισιοδοξία του, έχοντας δίπλα του πάντα τους δύο φύλακες-αγγέλους του, τη σύζυγό του Μαίρη και τον γιο τους Νικόλα.


Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.