Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

Ποια γνωστή παρουσιάστρια τα παράτησε όλα και άνοιξε επιχείρηση στην επαρχία; [photo]

Στο Βόλο μένει μόνιμα το τελευταίο διάστημα η ...Ελένη Ψυχούλη, η οποία αποφάσισε μέσα σε μια στιγμή να τα παρατήσει όλα και να μετακομίσει στην επαρχία, ανοίγοντας εστιατόριο, αφού όπως λέει «τα χρέη έτρεχαν και το τηλέφωνο για δουλειά δεν χτυπούσε»:

«Βρέθηκα ξαφνικά να χρωστάω χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον. Χάσαμε όλοι τις δουλειές μας και εμένα με βρήκε αυτό σε μια περίοδο που έπρεπε να σπουδάσω το παιδί μου.

Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή πως δεν υπάρχει περίπτωση οι δουλειές να έρθουν να με βρούνε. Αλλά δεν άφησα τον πανικό να με κυριέψει. Καθόμουν για μισή μέρα στον καναπέ παγωμένη και ακινητοποιημένη βλέποντας το φάσμα της καταστροφής.Το ίδιο βράδυ άρχισα να κινητοποιούμαι», λέει η τηλεοπτική σεφ.


Πως όμως αποφάσισε να παρατήσει τα πάντα;

«Στην Αθήνα δεν έβλεπα μέλλον. Το τηλέφωνο μου δεν χτυπούσε. Δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο, δεν ξέρω τι χρώμα έχει η πιστωτική κάρτα, αλλά όταν βρίσκεσαι άνεργος και σου έρχονται οι εφορίες και τα ταμεία, πρέπει να πληρώσεις! Από τον ΣΚΑΪ δεν ζω, όπως επίσης δεν ζω και από αυτό εδώ το εστιατόριο. Είμαι σε πολλά site και σε περιοδικά».

Μάλιστα δεν διστάζει να αποκαλύψει πως «πριν ένα μήνα μου έκοψαν το κινητό. Πριν δυο μήνες, τη ΔΕΗ. Τι να κάνουμε. Έτσι είναι!»

Τέλος, παραδέχτηκε (για ακόμα μια φορά), πως «δεν με ενδιαφέρουν οι σύντροφοι. Είμαι πάρα πολύ ωραία μόνη μου.

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.