Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Πώς ήσουν και πώς έγινες: Οι stars της ελληνικής showbiz που το έριξαν στην μάσα και δεν τους αναγνωρίζουμε [photos]

Τα χρόνια περνούν για όλους. Για κάποιους όμως τα σημάδια που αφήνουν δεν κρύβονται. Οι επώνυμοι είναι άνθρωποι όπως όλοι μόνο λόγω... της έκθεσης τους κρίνονται περισσότερο από τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους και συνήθως κρίνονται όχι μόνο για τη δουλειά τους αλλά και για την εξωτερική τους εμφάνιση με σύνηθες επίκεντρο τα περιττά κιλά.

Όταν έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα ενός ανθρώπου στο μυαλό, όταν εκείνος αλλάζει η διαφορά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.


Κάποιοι από τους εγχώριους celebrities που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα κιλά τους είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Γιαννιάς και η Μαριάννα Τουμασάτου η Έλενα Παπαρίζου και άλλοι.


Η Μαριάννα βεβαίως δικαιολογημένα έχει πάρει κάποια περιττά κιλά αφού έγινε μανούλα και όπως όλοι γνωρίζουμε είναι λίγο δύσκολο να αποβάλλεις τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.


Ζωντανό παράδειγμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που μπορεί να μην ήταν αυτός έγκυος αλλά η γυναίκα του κι όμως βρέθηκε αυτός να δίνει μάχη με τη ζυγαριά εδώ και πολύ καιρό.
Όσο για το Γιώργο Γιαννιά, εντάξει, το αδύνατο αγόρι που γνωρίζαμε έγινε λίγο πιο... μπουλούκος αλλά με το σωστό ρετούς καταφέρνει να κρύψει τις ατέλειες.


Ο Ρέμος δείχνει να το απολαμβάνει, όπως τελικά και η Παπαρίζου η οποία απο το 2008 μέχρι σήμερα έχει άλλαξει πολύ. Πάρα πολύ!

Όπως και να ΄χει όλοι τους άρχισαν να παίρνουν λίγα κιλάκια παραπάνω κατά τη διάρκεια που οι σχέσεις τους πέρασαν στο επόμενο στάδιο. Όπως φαίνεται τελικά ο έpωτας περνάει από το στομάχι!


Πηγή: athensmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.