Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Κανείς δεν το περίμενε! Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz που κατέληξε σε ένα σκληρό διαζύγιο! [photo]

Κανείς δεν πίστευε πριν από τέσσερα χρόνια ότι... ένα τόσο αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι πήρε την απόφαση να λήξει τον γάμο του.

Εκείνη τη δύσκολη περίοδο και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η Έμυ Λιβανίου ξαφνικά σταμάτησε τις κοσμικές λαμπερές εμφανίσεις με το σύζυγο της, απουσίαζε και οι ψίθυροι ότι τελικά χωρίζει άρχισαν να επιβεβαιώνονται. Η ίδια φέρεται να κλείστηκε στον εαυτό της, παλεύοντας να κρατήσει όλες τις δύσκολες στιγμές στο γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παράλληλα με τα επαγγελματικά προβλήματα, τη λήξη της συνεργασίας με το Star που σε συνδυασμό με την έξαρση της κρίσης, σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, έφερε τα πρώτα σύννεφα και τις έντονες προστριβές τότε.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, όπως θα ακούσουν πολλούς να λένε, ότι δυο τόσο πολιτισμένοι άνθρωποι θα συγκρουόντουσαν σε δικαστικές αίθουσες για τέσσερα ολόκληρα χρονιά με το πολυπόθητο διαζύγιο να εκδίδεται πριν από λίγο καιρό. Κάποιοι πιο καλά πληροφορημένοι αναφερόντουσαν στην διαφωνία του μοιράσματος μια αρκετά σεβαστής περιουσίας που είχε αποκτηθεί κατά την διάρκεια του γάμου τους. Κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει τότε τι είχε συμβεί και τους οδήγησε σε αυτό το σημείο. Πολύ έκαναν λόγο για τρίτα πρόσωπα, κάτι που δεν αποδείχτηκε στην πορεία, στην προσωπική ζωή των δύο πρωταγωνιστών. Αφού η Έμυ Λιβανίου όλα αυτά τα χρόνια μετά το χωρισμό που άργησε να δει τα φώτα της δημοσιότητας, δεν έχει δώσει καμία λαβή για σχόλια, ζώντας μόνη της με τα δυο της παιδιά. Μπορεί τελικά το διαζύγιο να εκδόθηκε πριν από μερικούς μήνες, μετά από τέσσερα χρόνια στις δικαστικές αίθουσες, αλλά η ατμόσφαιρα μεταξύ της Έμυς Λιβανίου και του Αντώνη Λιβάνιου δεν φέρεται να έχει αποφορτιστεί.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια τα όσα έφτασαν στα αυτιά του στην Φρανκφούρτη όπου ζει και εργάζεται τον τελευταίο χρόνο, τον εξόργισαν, με τους ασκούς του Αιόλου να είναι έτοιμοι να ανοίξουν εκ νέου. Η Έμυ Λιβανίου εξομολογήθηκε ότι το πιο δύσκολο έργο σε αυτό το διαζύγιο με τον Αντώνη Λιβάνιο, είναι να μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της ως μητέρα και πατέρας, απουσία του πατέρα τους, ο οποίος δεν έρχεται πλέον στην Ελλάδα.

Αυτό έκανε το λιθαράκι στο μεταξύ τους ποτάμι της οργής να ξεχειλίσει, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ η δημοσιογράφος δεν τον εκθείασε για το πώς ασκεί τα πατρικά του καθήκοντα, αλλά αντίθετα τον παρουσίασε στα ΜΜΕ ως έναν απόντα πατέρα από τη ζωή των παιδιών τους. Τα όσα η πρώην σύζυγος του εξομολογείται και με τον ίδιο να νιώθει ότι τον προσβάλλουν, ήταν αυτά που τον ώθησε να επικοινωνήσει μαζί της πριν από λίγες μέρες και σύμφωνα με τους επαΐοντες να έχουν ένα δυνατό καβγά και μια έντονη λογομαχία. Σύμφωνα με το περιβάλλον τους, αν δεν πέσουν σύντομα οι τόνοι, σίγουρα θα υπάρξει ένας νέος κύκλος σύγκρουσης!


Πηγή: Ciao

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.