Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Γελάει ο κόσμος! Δείτε την Μαρία Ηλιάκη χωρίς ρετούς και θα καταλάβετε το σανό που τρώμε με το photoshop! [photos]

Το να κρίνει κανείς και να «βγάζει χολή» σε μια εκπομπή είναι φυσιολογικό, ειδικά αν μπορεί να στηρίξει και τα λεγόμενα του.
Το να βγαίνουν στην τηλεόραση άνθρωποι και να κράζουν την εικόνα άλλων με μόνο στόχο τα νούμερα και ενώ η δική τους δημόσια εικόνα είναι ψεύτικη και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα ξεπερνά κάθε όριο.

Η Μαρία Ηλιάκη ωστόσο όσο κι αν προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της δεν τα καταφέρνει αλλά φέρνει και τα αντίθετα αποτελέσματα.

Η ίδια σχολιάζει τα ρούχα και τα κορμιά άλλων γυναικών τη στιγμή που εκείνη πλασάρει τον εαυτό της ως αψεγάδιαστη με φωτογραφίες της εντελώς ρετουσαρισμένες. Οι εικόνες μένουν όμως και η Μαρία Ηλιάκη φέτος το καλοκαίρι κυκλοφορούσε στις παραλίες όπως είναι. Δυστυχώς όμως για εκείνη τα μάτια και οι φωτογραφικές μηχανές των υπολοίπων ανθρώπων δεν έχουν ενσωματωμένο photoshop για να τη ρετουσάρουν και η πραγματική της εικόνα βγήκε προς τα έξω.

Δείτε την λοιπόν. Αυτή είναι η Μαρία Ηλιάκη που ξέρετε, που βγαίνει στην τηλεόραση και κρίνει. Αυτή με την κυτταρίτιδα και όχι αυτή που θέλουν να μας πουλήσουν στα περιοδικά με καλογυμνασμένο κορμί και κοιλιακούς φέτες. Υποκρισία και δηθενιά σε όλο τους το μεγαλείο.

Όσο για τα χθεσινά νούμερα της; Τραγωδία. 3άρια και 4άρια…Πηγή: nassosblog.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.