Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Κι όμως: Αυτό το κορμί ανήκει σε Έλληνα παρουσιαστή! [photos]

Ο άνθρωπος είναι "φέτες" όχι αστεία..! Μιλάμε για «Το κορμί»! Ένας καλλονός που θα ζήλευε πολύ... και ο Γιώργος Λιάγκας, που παλεύει να χάσει κιλά από την ημέρα που ξεκίνησε την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη!

Αυτό το κορμί ανήκει στον παρουσιαστή-ηθοποιό-γυμναστή Δημήτρη Βλάχο που το χει ρίξει για τα καλά στο αγαπημένο του άθλημα τη γυμναστική! Ο Δημήτρης διατηρεί μαζί με φίλους του δικό του crossfit-άδικο στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ. Έχει πάθoς και αγάπη για το crossfit καθώς διδάσκει ο ίδιος σε μαθητές που θέλουν να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα την επιθυμητή γράμμωση και το σώμα που ονειρεύονται.

Το CrossFit είναι η νέα προπονητική μέθοδος που ξεκίνησε από την Αμερική και πλέον αναπτύσσεται ταχύτατα και στην Ελλάδα, αφού συνδυάζει όλα όσα χρειάζεται κάποιος: κάψιμο λίπους, αντοχή, δύναμη, μυϊκή μάζα.

Έτσι λοιπόν, ο Δημήτρης αφού είδε τις δυσκολίες στη TV και τα πολλά συμβόλαια των "wannabe παρουσιαστών", "σήκωσε τις μπάρες" και την αγάπη του την έκανε επάγγελμα...!
Ωστόσο αξιοσημείωτο είναι να δούμε ποσό έχει αλλάξει το κορμί του Δημήτρη Βλάχου από τότε που ξεκίνησε να απασχολεί τα καλλιτεχνικά δρώμενα..!Δείτε τις αλλαγές!Πηγή: govastileto.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.