Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά! Ποιος είναι; [photo]

Παντρεύτηκε πριν τρεις μήνες με πολιτικό γάμο στο... Δημαρχείο της Πεντέλης και δεν το έμαθε κανείς. Ο λόγος για τον Μάριος Ιορδάνου.

O ηθοποιός σε συνέντεξη που έδωσε μίλησε μαζί με τη Σοφία Καζαντζιάν για το γάμο τους. «Συνέβησαν όλα πολύ γρήγορα και η πρόταση γάμου έγινε μέσα σε μια συζήτηση. Είχαμε κανονίσει να πάμε ένα road trip με το αυτοκίνητο σε Βενετία, Βουδαπέστη, Βερόνα και αποφασίσαμε να παντρευτούμε μια μέρα πριν από το ταξίδι, σε στενό κύκλο.

Προσωπικά, νιώθω πως το ουσιαστικό πάντρεμα έγινε όταν γνώρισα τον Μάριο. Επίσης, δεν έβαλα ούτε νυφικό, προτίμησα να πάω λίγο πιο ροκ και επέλεξα μια λευκή παντελόνα και ένα ασπρόμαυρο μπούστο» είπε η Σοφία.«Η ουσία δεν είναι οι όρκοι αγάπης που δίνεις στην εκκλησία ή το δημαρχείο, αλλά η αγάπη και η αφοσίωση που κουβαλάς μέσα σου.

Ο γάμος έγινε για θεσμικούς λόγους, ενώ το γεγονός πως η Σοφία δεν φόρεσε νυφικό μού άρεσε πάρα πολύ. Εξάλλου, πότε δεν μου άρεσαν οι νύφες ντυμένες τούρτες και μόλις την είδα τόσο λιτή, γούσταρα περισσότερο. Για άλλη μία φορά, μου επιβεβαίωσε ότι είχα κάνει τη σωστή επιλογή», συμπλήρωσε.


Πηγή: youweekly.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.