Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Πασίγνωστος Έλληνας πρωταγωνιστής συγκλονίζει: "Έχω καταστραφεί κι έχω πιάσει πάτο οικονομικά"! [photo]

Ο γνωστός ηθοποιός και ζεν πρεμιέ εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου, ότι... έχει βγάλει πολλά χρήματα αλλά τα έχασε όλα.

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε αλλά και συνεχίζει να περνάει.


Έχεις βγάλει χρήματα από τη δουλειά σου;

«Έχω βγάλει πάρα πολλά χρήματα και τα έχω χάσει όλα! Έχω καταστραφεί κι έχω πιάσει πάτο οικονομικά. Έκανα επενδύσεις, πήρα σπίτι και αυτοκίνητο στη μητέρα μου, άνοιξα ένα μαγαζί εστίασης στη Σαλαμίνα, για να έχω κάποια έσοδα και να εργαστεί η μητέρα μου, η οποία είχε έναν πολύ δύσκολο χωρισμό, όπου δεν είχε χρήματα κι έπρεπε να δουλέψει. Πρόσφερα περισσότερα στην οικογένειά μου, παρά σε μένα. Η μόνη μου σπατάλη, αν θες, ήταν τα ταξίδια. Πήγα σχεδόν παντού. Πήγα Αμερική, ταξίδεψα σε όλη την Ευρώπη, στην Καραϊβική, στο Ορλάντο, όπου θες. Έβγαλα πάρα πολλά λεφτά, λοιπόν, τα οποία ξοδεύτηκαν, αλλά ζούσα πολύ καλά πριν την κρίση. Όταν ήρθε η κρίση όμως, ενώ είχα ήδη έναν τρόπο ζωής και δεν έβγαζα τα χρήματα που έβγαζα κάποτε -ελαχιστοποιήθηκαν στο ένα εικοστό- βρέθηκα να χρωστάω σε τράπεζες, να έχω χρέη, τα οποία πληρώνω και σήμερα. Τα τελευταία τρία χρόνια περνάω μεγάλο λούκι στα οικονομικά μου. Αλλά δεν με πήρε από κάτω, δεν έπαθα κατάθλιψη, ίσα-ίσα που έμαθα πια να είμαι αρκετά φειδωλός με τα χρήματα».

Γνωρίζοντας ότι είσαι πολύ υπερήφανος ως άνθρωπος, φαντάζομαι ότι δεν αισθάνεσαι καλά με το να χρωστάς και να σε παίρνουν τηλέφωνο οι τράπεζες...

«Όχι, δεν αισθάνομαι καλά, αλλά ούτε θα κάτσω να πεθάνω. Η ιστορία έχει δείξει ότι τα πράγματα αλλάζουν. Όλα είναι κύκλος, γι' αυτό δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Πλέον έχω προσαρμοστεί πολύ. Έριξα το ενοίκιό μου στο μισό, πούλησα το αμάξι μου, κυκλοφορώ με μηχανή, δεν ξοδεύω πια και δεν απαντάω τα τηλέφωνα στις τράπεζες! Ό,τι κάνουμε όλοι δηλαδή».

gossip-tv.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.