Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Καινούργια αρχή για τη Τζένη Μπαλατσινού! Δείτε την πιο όμορφη από ποτέ! [photo]

Αφήνοντας πίσω όλα όσα τη στενοχώρησαν το καλοκαίρι και κοιτώντας μπροστά με... το δικό της διαπεραστικό βλέμμα, η Τζένη Μπαλατσινού αλλάζει σελίδα στη ζωή της, όχι μόνο την προσωπική αλλά και την επαγγελματική.

Για τις αλλαγές αυτές, μάλιστα, έγραψε στο site της jenny.gr: «Πιστεύω ότι τις αλλαγές τις κάνουμε για να προβλέψουμε και όχι για να σώσουμε. Χωρίς αλλαγή άνθρωποι και καταστάσεις κουράζουν».

Ο φωτογραφικός φακός τού YOU «τσάκωσε» την όμορφη παρουσιάστρια στο Νέο Ψυχικό μαζί με φίλες και συνεργάτιδές της, να κάνουν ένα mini lunch break στο snack-bar «Jar», που διατηρεί στην περιοχή η καλή της φίλη και πρώην μοντέλο Μάνια Ντέλου, παίρνοντας δυνάμεις για να συνεχίσουν μια μέρα full στα επαγγελματικά. Η Τζένη βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση και εκτός από την ανατροφή των τριών της παιδιών της και το προσωπικό της blog τρέχει και με τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, που όπως όλα δείχνουν θα αφορούν σε ένα νέο ξεκίνημα την τηλεόραση του MEGA από το δεύτερο μισό της σεζόν. Όσο για τις σχέσεις της με τον Πέτρο Κωστόπουλο; Το ζευγάρι μπορεί πλέον να μη μένει στο ίδιο σπίτι όμως μοιράζεται την ίδια επαγγελματική στέγη, αφού τα γραφεία των sites τους βρίσκονται στον ίδιο όροφο!


Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.