Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε η Μαίρη Συνατσάκη!

Η παρουσιάστρια μιλάει για όλα και αποκαλύπτεται!
Συνέντευξη στο «Thema People» παραχώρησε η Μαίρη Συνατσάκη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ψυχοθεραπεία που έκανε για 10 χρόνια, ξεκαθάρισε τον λόγο που χώρισε με τον Μύρωνα Στρατή, εξομολογήθηκε αν την στεναχώρησαν όσα γράφτηκαν για τον χωρισμό τους και αποκάλυψε αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά,

Είναι έτοιμη για μια νέα σχέση; «Νομίζω πως προτιμώ να είμαι μόνη μου αυτό το διάστημα- περνάω καλά», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Για το αν την στεναχώρησαν όλα όσα γράφτηκαν για τον χωρισμό της με τον Μύρωνα Στρατή, η ίδια δήλωσε με ειλικρίνεια «Ναι, γιατί γράψανε ανυπόστατα πράγματα. Ότι χωρίσαμε γιατί ήταν να παντρευτούμε αλλά ο Μύρωνας είπε ότι δεν θέλει και η Μαίρη τον χώρισε. Ποτέ. Ότι χωρίσαμε γιατί μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας. Ποτέ. Βγαίνουν και εκθέτουν. Γιατί; Νομίζω πως όλα αυτά τα χρόνια έχω σεβαστεί τη σχέση μου. Σε γενικές γραμμές, όμως, μου έχουν φερθεί με γλυκό τρόπο τα Μέσα».

Αναφορικά με το τι έφταιξε και έφτασαν τη σχέση τους στο τέλος, επεσήμανε «Αποφασίσαμε ότι είχε κλείσει ένας κύκλος. Δε θέλαμε να ευτελίσουμε τη σχέση μας και έτσι χωρίσαμε».

Όσο για την ψυχοθεραπεία που έκανε για δέκα ολόκληρα χρόνια και πόσο την βοήθησε, σημείωσε «Από τα 19 μέχρι τα 29 έκανα ψυχοθεραπεία. Με βοήθησε να είμαι λιγότερο φυγόπονη, να κάνω λιγότερο τα στραβά μάτια στα πράγματα που δεν θέλω να δω σε μένα αλλά και στους άλλους. Τα ωραιοποιούσα πολύ τα πράγματα και η ψυχοθεραπεία με βοήθησε να γίνω ρεαλίστρια. Και νομίζω αυτή η δεκαετία με ενηλικίωσε».

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.