Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Βόμβα: Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος! Πού το ξέρει;

Στη χθεσινή εκπομπή του πρωινού του ΑΝΤ1, καθώς συζητούσαν για το αν... είναι έγκυος η Ελένη, η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε το στοιχείο που κάνει ακόμα πιο βέβαιο το ευτυχές γεγονός.

Η εγκυμοσύνη ή όχι της Ελένης Μενεγάκη έγινε εν μία νυκτί το μείζον θέμα που απασχολεί την τηλεόραση. Καλώς ή κακώς η Ελένη πουλάει οπουδήποτε κι αν παίζει και δίνει ψωμί σε πολλούς, έμμεσα και άμεσα. Στο ρεπορτάζ του περιοδικού You αναφέρθηκαν αρκετοί λόγοι που συνηγορούν στην εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, όπως οι επισκέψεις σε γυναικολόγο, το ξεκούμπωτο παντελόνι- αυτό κι αν είναι επιχείρημα- και υπήρξε και μια αρχή φουσκωμένης κοιλίτσας. Το βασικότερο επιχείρημα όμως το είπε η Μαίρη Συνατσάκη και μας έβαλε τα γυαλιά.

Στη χθεσινή εκπομπή του πρωινού του ΑΝΤ1, καθώς συζητούσαν για το αν είναι έγκυος η Ελένη, η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε το στοιχείο που κάνει ακόμα πιο βέβαιο το ευτυχές γεγονός για την παρουσιάστρια και τον Μάκη Παντζόπουλο. «Εγώ βλέπω την αλλαγή στο ότι πηγαίνει ο Μάκης και την παίρνει από το στούντιο» είπε η Μαίρη και έχει ένα δίκιο, καθώς όπως έχουμε αναφέρει ξανά είναι η πρώτη χρονιά που ο Μάκης πηγαίνει με καθημερινή σχεδόν συχνότητα, ενώ μέχρι πέρσι σπανίως συνέβαινε αυτό.

Πηγή: athensmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.