Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Ο μεγάλος φόβος της Τζένης: Η Μπαλατσινού λύνει τη σιωπή της - Αυτό είναι το μόνο πράγμα που την τρομάζει

Το μόνο που την ενδιαφέρει τώρα είναι να μην επηρεαστούν τα τρία της "αγγελούδια" από... το χωρισμό της. Τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Έπειτα από τέσσερις μήνες απόλυτης σιωπής η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για την πιο δύσκολη και περίεργη φάση της ζωής της, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η πανέμορφη Τζένη μπορεί να είναι πλέον single, αλλά όπως παραδέχτηκε κι εκείνη "είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς για να κάνω restart στη ζωή μου". Προσπαθεί ακόμη να συνέλθει και δεν κρύβει τον μεγάλο της φόβο. Μπορεί να δείχνει ότι έχει ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά της, αλλά τρέμει για τα τρία της παιδιά, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο, και τον τρόπο αντίδρασής τους μετά το διαζύγιο. Άλλωστε με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν μαζί σχεδόν μία εικοσαετία και μια τέτοια αλλαγή στη ζωή τους θα έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία όλων.

"Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά. Όλη αυτή η κατάσταση να τους αφήσει τις λιγότερες "γρατζουνιές"! Και στον κοινωνικό περίγυρο, πώς τα βλέπουν οι άλλοι, και στην ψυχολογία τους, και στην αυτοπεποίθησή τους" ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνία της για την όσο το δυνατόν πιο ήρεμη μετάβαση των παιδιών της στη... νέα τάξη πραγμάτων. Οι σχέσεις της με τον Πέτρο εξακολουθούν να είναι άριστες αφού στόχος και των δύο είναι "να μην υπάρχει έλλειψη του μπαμπά και της μαμάς και να είναι καλά η μαμά και ο μπαμπάς". Γι' αυτό η Τζένη υποστηρίζει ότι "δεν σκέφτομαι ότι κάνω restart. Νομίζω πως αν κάτσεις και το αναλύσεις τόσο πολύ δεν παίρνεις και καμία απόφαση».

Πηγή: athensmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.