Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Σάλος με τις τηλεφωνικές φάρσες του Μάρκου Σεφερλή! - Ποιοι τον απειλούν με μήνυση και τι απαντά;

Σάλο έχουν προκαλέσει οι τηλεφωνικές φάρσες του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος χθες εξόργισε πολύ κόσμο, με την πλάκα που έκανε... σε δυο ανυποψίαστα γεροντάκια, λέγοντάς τους ότι θα χάσουν το σπίτι τους.

Το γεγονός, σχολιάστηκε πολύ αρνητικά στα social media, όπου οι χρήστες του ίντερνετ αλλά και πολλά sites, έκραξαν τον παρουσιαστή του «Μega με Μία», για τα αμφιβόλου ποιότητας αστεία του.

Ο ίδιος σε χθεσινοβραδινές του δηλώσεις, ερωτηθείς για το κράξιμο που έφαγε, είπε:

«Κανένα σχόλιο. Είναι αστείο. Φάρσες γίνονται εδώ και χρόνια, διαφόρων ειδών. Να σταθούμε από όλο το 3ωρο της εκπομπής στη φάρσα; Δεν ήταν καθόλου ατυχής. Δεν θα απολογούμαι, ούτε θα εξηγώ γιατί τα κάνω. Αν αυτοί που με βλέπουν καταλαβαίνουν αυτά που κάνω και τους αρέσουν, θα είναι εκεί και θα μας βλέπουνε όλο το χειμώνα».

«Η ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ή ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ»:

Παρ' όλ' αυτά, το θέμα δεν τελείωσε εκεί, αφού ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γραμμής Ζωής, απαίτησε σήμερα από τον Μάρκο Σεφερλή να ζητήσει δημόσια «συγγνώμη», διαφορετικά θα κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως «ο φορέας ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους "αστεία" σε ηλικιωμένα άτομα. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο ημερών ο Φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου».

star.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.